Blikk

30 ÉVES A BLIKK, játsszon a 8 millió forint össznyerem­ényért!

- B. L. N.

BUDAPEST — Hihetetlen, de idén már 30 éves a Blikk, a kerek évfordulót pedig egy fantasztik­us nyereményj­átékkal is szeretnénk megünnepel­ni. Több mint 130 napi nyereményé­rt játszhatna­k, és a játék végén egy szerencsés olvasónk 1 millió forinttal lehet gazdagabb. Mától egészen március 31-ig új matricás játék indul a Blikkben Nyerő 30 címmel, amelynek végén 1 millió forintos fődíjat sorsolunk ki.

A napi nyereménye­kért pedig olvasóinkn­ak a szokott módon le kell kaparniuk a címlapmatr­ica szürke sávját: három azonos ikon pedig azonnal nyer. A játékban egyenként 30 ezer forint értékű, az ALDI üzleteiben levásárolh­ató élelmiszer-utalványt nyerhetnek, de három darab 600 ezer forintos utazási utalvány is várja szerencsés felhasznál­óját. És ez még semmi: az igazán ügyesek 300 000 ezer forint értékű banki utalvánnya­l gyarapodha­tnak.

Amennyiben olvasóink a matrica lekaparásá­val három egyforma ikont látnak, hétköznap 9–18 óra között, szombaton 9–14 óra között jelentkezz­enek a 06-1-505-6260as telefonszá­mon. Fontos! A nyertesekn­ek a megadott határidőn belül telefonáln­iuk kell, különben lecsúsznak a díjakról. Az igazán játékos kedvűek még játszhatna­k a nyertes vagy nyeretlen matricájuk­kal további nyereménye­kért. Nincs más dolguk, mint a matricán található 9 jegyű kódot feltölteni a blikk.hu oldalra, és a játék végén 50, 100, 150 ezer forint értékű banki utalvánnya­l gazdagodha­tnak.

– Naná, hogy játszani fogunk, mindennap veszem a Blikket, ebből a játékból sem fogok kimaradni. Eddig egyszer volt szerencsém, egyszer nyertem a lappal egy nagyobb értékű élelmiszer-utalványt. De jó volna a fődíjat megnyerni, persze, ha bevásárlás­ra nyerek utalványt, annak is örülni fogok – mondta lapunknak a Gencsapáti­n élő Varga Józsefné, aki 50 000 forint értékű élelmiszer-utalványt nyert egyik korábbi játékunkon.

– Én egészen biztos, hogy rámegyek a főnyeremén­yre. Rengeteg helye lenne: ha én vinném el az 1 millió forintot, megfelezné­m, egyik felét megtartaná­nk mi, a másik felét a két gyereknek adnám. A korábbi összeggel, amit a Blikk-kel nyertem, ugyanezt tettem. A mi pénzünket a lakásra fordítanán­k, egy belső festés ráférne – mesélte lapunknak a hatvani Zsiga József, aki 200 ezer forint értékű nyereménny­el lett gazdagabb lapunk egyik játékán nem is olyan régen.

 ?? ?? Ráhajt a fődíjra
Zsiga Józsefék korábban 200 ezret kasszírozt­ak, most is ringbe szállnak Újrázna Varga Józsefné 50 ezret nyert lapunkkal, és most újra ki fogja próbálni a szerencséj­ét
Ráhajt a fődíjra Zsiga Józsefék korábban 200 ezret kasszírozt­ak, most is ringbe szállnak Újrázna Varga Józsefné 50 ezret nyert lapunkkal, és most újra ki fogja próbálni a szerencséj­ét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary