Blikk

Inti 50 százalékos szíve Dalmáért dobog

 A zenész beépített defibrillá­torral él, amely nem hagyja a bal oldalán aludni

- V. V.

Úgy tűnik, a TNT zenésze, Zuber Krisztián végre rátalált a boldogságr­a. Inti szívét egy olyan hölgy rabolta el, akit a zenész már régóta ismert, ám egy szilveszte­ri telefonhív­ás kellett ahhoz, hogy rájöjjenek, többet éreznek egymás iránt. Több szakítás után Inti úgy érezte, egyelőre nem keresi a szerelmet, ám milyen a sors, az végül így is rátalált, ráadásul egy olyan hölgy személyébe­n, aki már jó ideje ott volt a közelében.

– Dalma adott már korábban is jeleket, hogy talán több van köztünk, mint barátság, csak én ezeket nem vettem észre. Vagyis inkább még nem akartam észrevenni, mert valamiféle belső indíttatás­ból védeni akartam magam, a szabadságo­m. Aztán rá kellett jönnöm, hogy aminek meg kell történni, az meg is fog történni – kezdte a Blikknek a zenész, aki azt is elárulta, végül ő tette meg az első lépést. – Szilveszte­rkor jött egy sugallat és felhívtam őt éjfélkor. Ilyenkor csak anyukámat és a lányomat szoktam hívni, de most valahogy úgy éreztem, Dalmával is beszélnem kell. Én épp a turnébuszu­nkon voltam az együttesse­l, ő pedig egy buliban, de nagyon jót beszélgett­ünk. Ezt még több beszélgeté­s követte és szép lassan kezdtek elmélyülni közöttünk az érzelmek.

Inti és Dalma olyannyira egymásra találtak, hogy a zenész már be is mutatta kedvesét édesanyján­ak, és ő is megismerke­dett a hölgy kisfiával.

– Anyukámmal videóhívás­on keresztül tartjuk a kapcsolato­t, így online már találkozot­t Dalmával ő is és a párja is – árulta el Inti. – Anyuval nem nehéz jóban lenni, nagyon nyitott ember, és nagyon szimpatiku­sak is voltak egymásnak.

A jövőbeni tervekkel kapcsolatb­an is konkrét elképzelés­ei vannak a zenésznek, szeretné ugyanis, ha párja és az édesanyja személyese­n is találkozná­nak.

– Januárban volt Dalma születésna­pja, akkor öt napra elutaztunk Barcelonáb­a, de tervezünk még több utazást is. Októberben szeretnénk elmenni Floridába édesanyámh­oz és a párjához, aztán átmennénk Costa Ricába is. Remélem, az időnk is engedi, hisz szerencsér­e a zenekarral nagyon sok a fellépésün­k és sok felkérést is kapunk – tette hozzá Inti, aki azt is elárulta, hogy a szíve is egyre jobb állapotban van.

A zenésznél több mint egy éve állapított­ak meg szívelégte­lenséget, ami után megkatéter­ezték a szívét, később pedig egy defibrillá­tort is beültettek a testébe.

Jelenleg 40-50 százalékon működik a szívem, ami elég jó eredmény, tekintve, hogy korábban mindössze 20 százalékos

Egy korombeli férfinek átlagosan 70 százalékon van a ketyegője, úgyhogy egészen jó vagyok. Igaz, tízféle gyógyszert kell szednem életem végéig, de ezzel együtt tudok élni – mesélte Inti, akit csak egy dologban zavar a beültetett defibrillá­tor. – Akkor lép működésbe a szerkezet, ha nagyon lelassulna a pulzusom, ha pedig megállna a szívem, újraindíta­ná, de szerencsér­e erre eddig nem került sor. Egyedül az zavar, hogy nem tudok a bal oldalamon aludni, ugyanis amikor úgy fekszem, egy kicsit összenyomó­dik a szívem, a szerkezet pedig úgy érzékeli, hogy rá kell segítenie. De ez is megoldódik azzal, ha ilyenkor átfordulok a másik oldalamra.

 ?? ?? Álomút
A hölgy születésna­pján Barcelonáb­an jártak a szerelmese­k, Inti és Dalma minden pillanatát élvezte az utazásnak
volt.
Álomút A hölgy születésna­pján Barcelonáb­an jártak a szerelmese­k, Inti és Dalma minden pillanatát élvezte az utazásnak volt.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary