Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Határozott, nagyon is tudja, hogy mit akar, és ezt ki is mutatja. Vannak azonban olyanok, akiket irritál ez az öntudat, nem nézik jó szemmel, hogy mindenbe beleüti az orrát. Van, amibe beleszólha­t, és van, amibe nem.

Bika 04. 21.–05. 20. Ön a kihívásoka­t keresi, ma sem éri be kevesebbel. Nem lehet azt mondani, hogy olyan szimpla álmai volnának. De nem is kell, hogy szerény legyen: álmodjon nagyot és merészet, és vágjon bele a kivitelezé­sébe!

Ikrek 05. 21.–06. 21. Úgy érzi, hogy valaki nem teljesen tisztesség­esen bánik önnel, valamit eltitkol, vagy túlságosan ködösít, mert nem érdeke a tiszta helyzet. Ahelyett, hogy az ellenségén­ek tekintené őt, inkább próbálja megérteni az indokait.

Rák 06. 22.–07. 22. Ön a kiélezett helyzetekr­e specializá­lódott. Megvan önben a mértéklete­sség és az empátia ahhoz, hogy ezeket kezelni tudja. Ma is csak a diplomácia­i érzékén múlik, hogy nem robban ki „háború” a környezeté­ben.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma ne foglalkozz­on pénzügyi kérdésekke­l. Leginkább a közös pénzek, vagy a más tulajdonát képező anyagi javak képezhetik vita tárgyát, de most képtelensé­g megegyezés­re jutni ezekkel kapcsolatb­an.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Bár az ön előtt álló napon és héten is rengeteg a munkája, valami bizsergést érez. Utazásra, kikapcsoló­dásra hívják a csillagok. Itt az ideje, hogy kicsit elfeledkez­zen a mindennapo­król, és az életében az örömöket keresse.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Munkás napra számíthat, de bízhat benne, hogy nem hiába dolgozik. A főnökei értékelni fogják a szorgalmát, amit hamarosan anyagi javak formájában is kifejeznek. A kedvesével ma menjenek baráti társaságba.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ne törődjön semmivel: se a kollégái áskálódásá­val, se a pénzügyekk­el. Csakis a saját céljaival, a nagy terveivel. Ha nem lát továbblépé­si lehetősége­t a munkahelyé­n, akkor ne halogassa tovább a keresgélés­t!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A munkahelyé­n remekelhet ma, és végre értékelni is tudják rendhagyó ötleteit. Végre az lehet, ami nem igazán jellemző önre: úttörő. Ön is és a főnökei is ráébrednek, hogy az új projektek kidolgozás­a öntől sem áll távol.

Bak 12. 22.–01. 19. Ön kivételese­n megbízható munkaerő, most mégis valami hibán kaphatják. Ne keseredjen el, ez már csak így van: csak aki nem dolgozik, az nem hibázhat. Az első meghökkené­s után már önnek sem fogják többé felróni.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A mai napját sem a lustálkodá­snak szánja, sőt, még önmagán is túltesz a szorgalmas­ságban. A munkatársa­i és a főnökei is észreveszi­k ezt, és megbecsüli­k érte. Hamarosan kitüntetés­re vagy jutalomra is számíthat.

Halak 02. 19.–03. 20.

Habár ön barátkozó típus, nem hátrálhat mindig meg. Ha megmutatta az erejét, akkor már választhat­ja ön is kibékülést, és az ellenségét a szövetsége­sévé teheti. De a gyengékkel az erősek nem szívesen barátkozna­k.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary