Blikk

Aureliót sokkolta, hogy gyereke lett!

 A rácsok mögött tudta meg az egykori ValóVilág-hős, hogy gyermeke született

- Blikk-információ

A boldogság és öröm mellett nehéz pillanatok­at és keserűsége­t is okozott Aureliónak, amikor a börtönben megtudta, hogy édesapa lett. Bár tudta, hogy Nikolett babát vár, nem gondolta volna, hogy ő lehet a gyermeke apja, hiszen csak egy éjszakát töltöttek együtt, és mind a ketten párkapcsol­atban éltek akkor.

Mint ismert, Aurelio két év után, február 17-én hagyhatta el a börtönt, hogy a fennmaradó büntetését reintegrác­iós őrizetben folytassa bajai otthonában. Itt látogatta meg őt Hajdú Péter, aki egy mélyinterj­út készített vele, amely kedden 19 órától lesz elérhető a Frizbi Tv YouTube-csatornájá­n. A beszélgeté­s során szóba került az egykori villalakó gyermeke is, akinek létezésérő­l a börtönben értesült. A kislány ugyanis nem akkori párjától, hanem az egyik legjobb barátnőjét­ől született, akivel csupán egy éjszakát töltött együtt.

– Tudtam, hogy várandós, csak nem éreztem úgy, hogy tőlem. Meg voltam róla győződve, hogy nem az enyém – kezdte a realityszt­ár, aki elárulta, Nikolett is kapcsolatb­an volt, így ő is azt hitte, hogy párjáé a pici. – Amikor megszülete­tt, annyira hasonlítot­t rám a gyerek, hogy a párja tudta, hogy nem tőle van. Tényleg olyan, mint egy mini-Aurelio.

A hölgy ezután kereste fel Aurelio édesanyját, akitől egy hajszálat kért a DNS-teszthez, ami pár nap múlva kimutatta, hogy egyezik a minta.

– Édesanyám mondta el nekem, ő nagyon örült. Ez nem egy ilyen traumatiku­s hír volt. Azt mondta, hogy figyelj, kisfiam, gratulálno­m kell, mert apuka lettél. Kettészaka­dtam, mert egyrészt én nagyon imádom a gyerekeket, amióta apám meghalt, én is apa akarok lenni, de sajnos sokszor nem jött össze. Tiszta szívből örültem, de ott volt a másik oldal, hogy nekem közben volt valakim.

Ez a hölgy pedig Edit volt, akivel Aurelio hűtlensége miatt már korábban is voltak problémáik, így amikor bevonult, megbeszélt­ék, hogy különmenne­k. A VV6 győztese mégis párjaként tekintett rá.

– Ő is anyámtól tudta meg, hogy apa lettem. Gondold el azt a kiszolgált­atottságot, hogy be vagy zárva fél éve, kezdesz lelkileg megerősödn­i, belerázódn­i, megszokni. És akkor 2022 augusztusá­ban egyszer csak berobbant egy ilyen hír, hogy az akkor páromnak gondolt valakim elküld egy melegebb éghajlatra azzal, hogy egy utolsó féreg meg patkány vagyok, és végleg szakított velem. Ezt tök jogosan, mert nyilván megtudta, hogy megcsaltam őt, amiből lett egy gyönyörű kislány is.

Aurelio ezek után felvette kapcsolatt­artónak a gyermeke édesanyját, és nem sokkal később sor is került az első Skype-os beszélgeté­sre, ahol először láthatta az akkor 8 hónapos Szofit.

– Az első alkalommal csak néztem az akkor nyolc hónapos gyermekeme­t. Tényleg kiköpött én, csak zöld szemű és szőke hajú. Annyira láttam magamat benne. Csak néztem boldogan, hogy ezt nem hiszem el. Az egész bentlétem onnantól kezdve megváltozo­tt. Nemcsak azért recsegtem, mert ott kell lennem, hanem hogy nekem van egy gyerekem, ami inkább megviselt.

Aurelio azóta már otthon van, személyese­n is találkozot­t kislányáva­l, akivel azóta is rengeteg időt tölt együtt. Információ­ink szerint nagy egyetértés­ben nevelik az édesanyjáv­al

Szofit, a környezetü­k pedig abban reménykedi­k, hogy talán Aurelio és Niki is egymásra talál és egy családként nevelhetik majd kislányuka­t.

 ?? ??
 ?? ?? Őrizet
Aurelio két esztendő után hagyhatta el a börtönt, a további büntetését reintegrác­iós őrizetben kell eltöltenie a bajai otthonában
Őrizet Aurelio két esztendő után hagyhatta el a börtönt, a további büntetését reintegrác­iós őrizetben kell eltöltenie a bajai otthonában
 ?? ?? Találkozás
A ValóVilág hőse már találkozot­t a gyermekéve­l
Találkozás A ValóVilág hőse már találkozot­t a gyermekéve­l

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary