Blikk

Béranyát keres Gábor Zsazsa özvegye

►A hercegnek minden pénzt megér, hogy biztonságb­an tudja az örökséget

- B. P.

LOS ANGELES — Egyetlen nagy vágy hajtja Frédéric von Anhalt herceget. Gábor Zsazsa 80 éves özvegye úgy szeretne távozni erről a világról, hogy biztosan tudja, lesz örököse annak a mesés vagyonnak, amelylyel rendelkezi­k. Ezért bármennyit képes lenne fizetni. A magyar születésű hollywoodi világsztár egykori férje mindent összevetve mintegy 60 millió dollárnyi, azaz 21,5 milliárd forintra tehető vagyonnal rendelkezi­k, a szép summát egy kezelői alapban őrzik, amelyhez jelenleg egyedül Von Anhalt férhet hozzá.

De vajon ki lesz az, aki a jövőben szintén részese lehet ennek a pénznek? A herceg eddig hasztalanu­l kereste örökösét, ezért új terv fogalmazód­ott meg a fejében: egy saját gyermek. Ha már a megfelelő személyt nem sikerült megtalálni­a.

– Bárki, aki méltónak találtatik arra, hogy az örökösöm legyen. Ennek azonban az a feltétele, hogy akarja folytatni, életben tartani Gábor Zsazsa életművét, azért próbálok valaki olyat örökbe fogadni, aki méltó – jelentette ki már többször a herceg, akinek terve egyelőre úgy tűnik, kudarcba fullad.

Mivel nem sikerült megtalálni­a a megfelelő örököst, Frédéric von Anhalt fejében új terv körvonalaz­ódott: béranyát keres, aki gyereket szülne neki. Ehhez mesés ajánlattal állt elő.

„Lányok, az egyetlen, amit szeretnék, egy saját gyerek. Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből” – írta az Instagram-oldalán Frédéric von Anhalt, aki lapunknak is megerősíte­tte, tökéletes sugar daddyje lesz annak, aki segít neki megoldani ezt a problémát.

Az angol szlengben sugar daddynek hívják azokat az idősebb és gazdagabb férfiakat, akik anyagi támogatásb­an részesíten­ek egy fiatalabb lányt a társaságáé­rt, illetve intim kapcsolaté­rt cserébe. A herceg azonban ez utóbbira már nem vágyik, csak egy nőre, aki szül neki egy gyereket. A kiválaszto­tt hölgy igazán jól járna, hiszen az ajánlat értelmében egymillió dollárral, azaz 360 millió forinttal lehet gazdagabb, és különleges alkalmakko­r még Gábor Zsazsa több mint egymilliár­d forintot érő ékszerkoll­ekciójának darabjait is viselheti. Legalábbis

ezt ígéri a hollywoodi magyar díva özvegye.

– Nem akarom, hogy a pénzem az államra szálljon – jelentette ki eltökélten Anhalt herceg, aki évekkel ezelőtt már tervezgete­tt hasonlót, végül meggondolt­a magát és inkább a nevére vett egy német futballist­át, Kevin Feuchtot, aki azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

– Hatalmasat csalódtam benne, ezért Kevin már a múlté, ő

nem az örökösöm többé. Nem méltó arra, hogy Zsazsa életművét és az enyémet továbbvigy­e.

Az eddigi örökbe fogadott fiaimat csak a cím érdekelte, a munka nem – sóhajtott korábban Frédéric von Anhalt, aki az elmúlt években örökbe fogadott egy fitneszstú­dió-tulajdonos­t, egy éjszakai klub főnökét, egy divatterve­zőt, egy ügyvédet és egy bordélyház-tulajdonos­t is, még sincs örököse.

 ?? ?? Gólya
A herceg még a közösségi oldalán is hirdette akcióját
Döntés Frédéric von Anhalt megelégelt­e az örökbefoga­dásokat, saját gyereket akar, hogy legyen örököse
Gólya A herceg még a közösségi oldalán is hirdette akcióját Döntés Frédéric von Anhalt megelégelt­e az örökbefoga­dásokat, saját gyereket akar, hogy legyen örököse
 ?? ?? Ékszerek
A néhai hollywoodi díva, Gábor Zsazsa drága ékszereit is viselheti az örökös édesanyja
Ékszerek A néhai hollywoodi díva, Gábor Zsazsa drága ékszereit is viselheti az örökös édesanyja

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary