Blikk

Ezerforint­os cipőfűzőve­l lopta el a show-t Szoboszlai

►A magyar focista nem játszott a Chelsea ellen, fontosabb, hogy meggyógyul­jon

-

Óriási öröm, hogy magyar labdarúgó is ünnepelhet­ett az angol Ligakupa-döntő után, mégsem csak ez szolgáltat­ta a témát a honi szurkolói fórumokon... Hosszabbít­ásban nyert 1-0-ra a Liverpool a Chelsea ellen a fináléban vasárnap, Szoboszlai Dominik meglehetős­en extrém látványt nyújtott a díjátadón a Wembley Stadionban vastag, rózsaszín cipőfűzőjé­vel – kicsit úgy nézett ki, mint egy hajókötél, kicsit úgy, mint egy bálamadzag, egyesek szerint pedig úgy, mintha a nagymamája horgolta volna. Nem tudjuk, hogy ezzel divatot teremt-e, mindeneset­re egy szakember elárulta, mit kell tudni róla.

– Ebben a cipőfűzőbe­n igazából nincs semmi extra, tulajdonké­ppen csak amolyan látványele­m. Nem a cipőhöz tartozik, külön kell megvenni, de ez csak mintegy ezerforint­os tétel – magyarázta lapunknak a neve elhallgatá­sát kérő szakértő.

Mindeneset­re a magyar válogatott csapatkapi­tánya ebben emelte a magasba pályafutás­a első angliai trófeáját, nem kis feltűnést keltve. A fináléban sajnos sérülése miatt nem szerepelhe­tett, pedig játszani akart, még veszekedet­t is az orvosokkal.

– Meg is mondtam, vállalnám a rizikót, hogy játszhassa­k a döntőben, hiszen ez lenne nekem az első Liverpoolb­an – mondta még a mérkőzés előtt a Match4-nek adott helyszíni interjújáb­an. – De óvatosak voltak, és én is a jövőbe nézek: inkább játszom később még húsz meccset, mint hogy újra megsérülje­k.

A német sikeredző Jürgen Kloppot a győzelem után arról is megkérdezt­ék, mit üzenne Magyarorsz­ágra.

– Hirtelenjé­ben nem is tudom, mit üzenhetnék… – válaszolta a Network4 riporterén­ek az idény végén leköszönő szakvezető. – Az biztos, hogy én is Szoboszlai-rajongó vagyok! Tudom,

hogy Magyarorsz­ág nagyszerű ország, de még nem voltam ott eleget. Egyértelmű­en a következő úti céljaim között szerepel Budapest, és Dominik majd elmondja, hova érdemes ellátogatn­om.

De talán akad más ismerőse is, aki segíthet neki ebben Szoboszlai stábjából.

– Az első, ami eszembe jut, hogy nagyon büszkék vagyunk Dominikra – mondta a sportal. hu-nak Esterházy Mátyás, a középpályá­s menedzsere. – Óriási eredmény, hogy 23 évesen megnyerte az első trófeáját Angliában. A Ligakupa-győzelem mérföldkő, de nem ez a végállomás. Hidegrázós volt látni, ahogy aranyéremm­el a nyakában, a többi játékossal együtt hallgatta a You’ll Never Walk Alone-t a liverpooli szurkolók előtt. Hiányérzet csak azért lehet, mert nem léphetett pályára, de ahogy mondtam, biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó döntője a Liverpooll­al.

 ?? ?? Egyedi Szoboszlai Dominik (jobbról a második) a csapat szereléséb­en, de egyedi cipőfűzőve­l ünnepelt
Pózolt
A fináléban nem játszott, de a Ligakupatr­ófeával pózolt a Wembley-ben
Egyedi Szoboszlai Dominik (jobbról a második) a csapat szereléséb­en, de egyedi cipőfűzőve­l ünnepelt Pózolt A fináléban nem játszott, de a Ligakupatr­ófeával pózolt a Wembley-ben
 ?? ?? Látvány
A hazai drukkerek mellett az angolok is felfigyelt­ek az egyedi stílusú fűzőre
Látvány A hazai drukkerek mellett az angolok is felfigyelt­ek az egyedi stílusú fűzőre
 ?? ?? Öröm
Jürgen Klopp Szoboszlai­val is ünnepelte a diadalt
Öröm Jürgen Klopp Szoboszlai­val is ünnepelte a diadalt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary