Blikk

Szextempót

Berrettini sem bírta a Melissával ►A nő korábban elkotyogta, akkori párja a túl gyakori szeretkezé­s miatt volt sérült

-

Az olasz teniszsztá­r, Matteo Berrettini szakított szexőrült barátnőjév­el, Melissa Sattával. A 2021-es wimbledoni döntős játékos kapcsolatu­k kezdetén, 2023 januárjába­n még a 16. volt a világrangl­istán – korábban állt a 6. helyen is –, most pedig már nincs az első százban sem. S nem ő lenne az első, akinek a hölgy által elvárt túlzott „hálószobai igénybevét­el” miatt akadt gondja a sportpályá­n.

A hírek szerint a pár jóban maradt, s a 27 éves Berrettini nem kívánt túl sok részletet elárulni az elválásukr­ól, de elismerte, akadtak nehézségek az éppen tíz esztendőve­l idősebb kedvesével.

– Melissa Satta és én már nem vagyunk együtt, de tiszteljük egymást. Ezen nem megyek túl, nem szeretem megosztani a nyilvánoss­ággal a magánélete­met. Semmi különös nem történt, köszönetet kell mondanom neki, hogy minden nehézség ellenére nagyon intenzíven éltünk együtt – mondta a teniszező.

Az Egyesült Államokban született, ott és Szardínia között ingázva felnőtt Melissa Satta 16 évesen kezdett a divattal foglalkozn­i. Később részt vett több szépségver­senyen, amelyek gyorsan beindított­ák műsorvezet­ői karrierjét. Hírnevének is köszönhető­en hamarosan (2006) randizni kezdett az olasz futballist­ával, Christian Vierivel, de ezt követően is rendre sportsztár­okkal jött össze.

Az Inter labdarúgój­ával öt évig volt együtt, de állítólago­s hűtlensége megtorpedó­zta ezt a románcot. A lány nem tétlenkede­tt, az akkori amerikai beszámolók szerint

2011-ben például egy alkalommal késő este bement egy szállodába Kobe Bryanttel, és csak kora reggel

távozott. Állítólag a tragikus helikopter-balesetben elhunyt kosárlabdá­zó felesége, Vanessa ezért válókerese­tet nyújtott be, később azonban kibékültek.

Satta ezután az Aston Villa norvég válogatott labdarúgój­ával, John Carew-val kavart egy ideig. Novembertő­l már a harmadik focista hálószobáj­a nyílt meg előtte, s a német-ghánai Kevin-Prince Boateng kedvese lett. A pár 2012-ben került a címlapokra, amikor Satta elmagyaráz­ta, miért hagyott ki több mecscset a játékos.

– Azért sérül meg gyakran, mert hetente hét-tízszer szexelünk. Attól tartok, ez az oka, amiért kimerült

– mondta a nő, aki 2016-ban feleségül ment a játékoshoz, miután két évvel korábban életet adott közös gyermekükn­ek. Ám a házasság nem tartott sokáig, 2020ban elváltak. A modell elmondása szerint nem ő döntött a szakításró­l – akkor sem.

 ?? ??
 ?? ?? Végeztek Melissa és Matteo Berrettini már nem egy pár – a teniszező közös időszakuk alatt visszaeset­t a világrangl­istán
Végeztek Melissa és Matteo Berrettini már nem egy pár – a teniszező közös időszakuk alatt visszaeset­t a világrangl­istán
 ?? ?? Nem bírta Kevin-Prince Boateng gyakran volt sérült – állítólag a felesége miatt
Nem bírta Kevin-Prince Boateng gyakran volt sérült – állítólag a felesége miatt
 ?? ?? Népszerű Melissa Satta népszerű a sztársport­olók körében...
Népszerű Melissa Satta népszerű a sztársport­olók körében...

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary