Blikk

Sokat fogyott párjáért Viktor

-

BUDAPEST — Király Viktor felesége először szólalt meg a nehézségek után a férjéről, a házasságuk helyrehozá­sáról beszélt.

Király-Virág Anita elárulta, hogy a férje az utóbbi időben – amióta újra egyesült a családjuk – sokat fogyott

Király Viktor és felesége, Virág Anita sokáig küzdött a kapcsolatu­kért, és egy ideig úgy tűnt, helyrehozh­atatlan a házasságuk. Az énekes külön is költözött a családjátó­l pár hónappal ezelőtt, azonban most már újra a kedvesével és a kisfiával együtt lakik. A műtétje után is az otthonában lábadozhat­ott, Anita és a kis Nolen pedig készséggel ápolta őt. Az előadó Valentin-napon is egy romantikus vallomást tett a párjának arról, hogy mennyire odavan érte.

„Boldog Valentin-napot, a legszebb feleségnek és legjobb anyukának. Szeretünk nagyon! Apa és Kolen!” – írta nemrégiben Viktor, aki azt is elárulta korábban, hogy jó úton haladnak, hogy minden a régi legyen. Anita korábban nem nyilatkozo­tt a köztük lévő nézeteltér­ésekről és a szerelmük újra fellángolá­sáról, de most kivételt tett, és megjegyezt­e, hogy a fogyásban is segít a férjének.

„Ez csak természete­s, hogy segítjük a másikat. Mivel a táplálkozá­som inkább diétásnak mondható, amiket főzök, azok főleg egészséges ételek, ezért ha akar, ha nem, fogyni fog tőle. Az elmúlt időszakban, amióta ismét együtt van a család, már nagyon sokat fogyott. Ebben persze sok más is közrejátsz­ik, a lelki béke is. Még nincs itt az ideje, hogy beszéljünk arról, ami történt köztünk, és hogy alakul az életünk” – részletezt­e a Glamournak.

 ?? ?? Akarat
Király Viktor és Virág Anita helyre akarják hozni a házasságuk­at
Akarat Király Viktor és Virág Anita helyre akarják hozni a házasságuk­at

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary