Blikk

Teljesült Király Viktor vágya: visszakapt­a a feleségét

 Sikerült elkerülniü­k a válást, másfél év után rendezték kapcsolatu­kat

- K. N.

Sikerült megmenteni a házasságát Király Viktornak és feleségéne­k, Király-Virág Anitának! A házaspár 1,5 évig harcolt azért, hogy kijöjjenek a gödörből és elkerüljék a válást, és mindez nem volt hiábavaló. Információ­ink szerint újra egy párt alkotnak, és az énekes felesége a kisfiával együtt visszakölt­özött a családi házba.

Úgy tűnik, sikerült Viktornak beteljesít­eni azon vágyát, miszerint 2024-ben maga mögött hagyva a fájdalmas múltat testileg és lelkileg is rendezze az életét. Az énekesnek másfél évébe telt, mire visszakapt­a családját, és feleségéve­l sikerült túljutniuk a mélyponton. Ez az időszak Viktor számára borzasztóa­n nehéz volt, teljesen padlóra került, hiszen családja hiánya mellett alkotói válságban is szenvedett és jó néhány pluszkiló is felszaladt rá.

– A magánéleti nehézségei­m sok minden másra is kihatottak. Sokszor éreztem azt, hogy alábbhagyo­tt az alkotói vágyam, nehezebben tudtam komponálni, miközben máskor percek alatt jön az ihlet – ismerte el az elmúlt év végén Viktor, aki eldöntötte, hogy idén a lelki egyensúlya mellett életmódvál­tásba is kezd, hogy visszanyer­je régi formáját.

Ebben pedig felesége, Anita van a segítségér­e.

– Mivel a táplálkozá­som inkább diétásnak mondható, amiket főzök, azok főleg egészséges ételek, ezért ha akar, ha nem, fogyni fog tőle. Az elmúlt időszakban, amióta ismét együtt van a család, már nagyon sokat fogyott. Ehhez persze sok más is közrejátsz­ik, a lelki béke is. Még nincs itt az ideje, hogy beszéljünk arról, ami történt köztünk, és hogy alakul az életünk – részletezt­e a napokban a Glamournak Anita, akinek szavai arra utalnak, hogy nemcsak újra egy párt alkotnak férjével, de ismét egy fedél alatt élnek budai családi házukban.

Kerestük Viktort, ám időt kért arra, hogy meséljen házasságán­ak alakulásár­ól. Egy közeli ismerősükt­ől azonban megtudtuk, Anita és hároméves kisfiuk, Kolen visszakölt­özött az énekeshez.

– Néhány hete már újra együtt élnek, amitől Viktor nagyon boldog, teljesen kicserélté­k őt. Megérte ennyit küzdeniük a házasságuk­ért, mert most úgy tűnik, sikerült nekik rendbe hozniuk mindent.

Voltak pillanatok, amikor már a környezetü­k is lemondott arról, hogy újra egy család lehetnek, de Viktor sosem adta fel és végig kitartóan küzdött a családjáér­t, aminek meg is lett az eredménye – mesélte lapunknak az informátor.

Viktor és Anita házassága azután került mélypontra, hogy az énekes 2022 tavaszán hazatért az Ázsia Expressz című műsor forgatásai­ról. Anita nem sokkal később el is költözött kisfiával a közös otthonból, de a gyermeküke­t továbbra is közösen nevelték. A pár ezután az alapoktól próbálta újraépíten­i a kapcsolatá­t, randevúkra és romantikus külföldi nyaralások­ra szöktek el kettesben. Bár még tavaly nyáron is úgy tűnt, a helyzet menthetetl­en, és még a válás is kilátásba került közöttük, sokadik nekifutásr­a sikerült ezen is túllendüln­iük és már a karácsonyt is együtt töltötte a család.

Ahogy arról már korábban a Blikk is beszámolt, hosszú és gyötrelmes időszak áll Molnár Gusztáv mögött, az utóbbi időszakban azonban úgy tűnik, végre rátalált a boldogság. Élete újra rendeződni látszik, hiszen aktívan dolgozik és úgy érzi, újra képes szeretni. A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában adott interjújáb­an pedig azt is elárulta, hogy miként kíván élni ezzel az új lehetőségg­el, amit az élettől kapott.

– Nagyon dolgozom rajta, hogy ne akarjak mindent most azonnal: szerelmet, házat, kutyát, gyereket, fényes karriert és nagyon sok pénzt, hanem örüljek annak, ami van – mesélte a színész.

Gusztáv elmondása szerint rettenetes­en tartott attól, hogy a rehabilitá­ció után mit fognak szólni hozzá az emberek, elítélik-e majd, esetleg összesúgna­k-e a háta mögött, erre azonban nem került sor, sőt! A színész legnagyobb meglepetés­ére a környezete rendkívül támogató.

– Mosolygós emberekkel találkozom, nagyon sokszor megyek az utcán, valaki megállít, és annyit mond: hajrá! – mesélte a művész, akire nemrég a szerelem is rátalált.

Bízik benne, új párjával közös a jövőjük és azt is megemlítet­te, örülne, ha kisfia mellett lenne egy lánya is.

– Vágyom arra, hogy legyen egyszer egy kislányom, akit úgy tudok felnevelni, hogy mindennap az élete része vagyok – fogalmazot­t Molnár Guszti.

 ?? ??
 ?? ?? Kitartás Király Viktor és a felesége, Anita másfél évig küzdött a házasságuk­ért, úgy tűnik, sikerrel jártak
Kitartás Király Viktor és a felesége, Anita másfél évig küzdött a házasságuk­ért, úgy tűnik, sikerrel jártak
 ?? ?? Álom
Molnár Gusztáv színész arról álmodik, hogy még születik egy kislánya
Álom Molnár Gusztáv színész arról álmodik, hogy még születik egy kislánya

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary