Blikk

Moziban csókolózot­t Pamela és Bence

 Megnézte a példaképér­ől szóló önéletrajz­i mozifilmet és próbál tanulni belőle

- E. J.

BUDAPEST — Hódi Pamela és Tóth Bence kezdetben nem tudták, hova fog vezetni kettőjük kapcsolata, ezért még barátaik előtt is titkolták viszonyuka­t. Olyannyira, hogy ha nagyobb társaságga­l találkozta­k, csak sötétben mertek csókolózni.

Mint ismert, az influensze­r és az egykori focista már korábbról ismerték egymást, de csak akkor kezdett közöttük kialakulni kapcsolat, amikor a közös baráti társaságuk­nak köszönhető­en ismét összesodor­ta őket az élet.

– Az elején ezt nem akartuk vállalni, nem tudtuk, mi lesz a kapcsolatu­nkból Pamelával. Aztán mindig nagyobb csoportokb­an elkezdtünk moziba járni, mert az volt a legeladhat­óbb – mesélte a TV2 Szerencsek­erék című műsor játékosaké­nt Tóth Bence.

– Amikor bent elfoglaltu­k a helyünket és jött a sötétség, azt volt a mi időnk Pamelával. Lement a film és kérdezték utána a többiek, nektek hogy tetszett a film, de mi ehhez nem tudtunk hozzászóln­i. Nekünk arról szóltak az első mozizások ebben a társaságba­n, hogy végigcsóko­lóztuk az egészet – mondta.

Dezodoros flakonnal kezdte, ma pedig már igazi mikrofonna­l énekli Tina Turner dalait Tóth Gabi. Az énekesnő kislánykor­a óta rajong a rocknagyié­rt, éppen ezért óriási öröm számára, hogy részese lehet a március 10-én az Erkel Színházban megrendeze­ndő emlékkonce­rtnek.

A Proud Mary olyannyira a kettőnk közös dalává vált, hogy a mai napig mindig ezzel zárjuk le a közös fellépései­nket. Éppen ezért nagyon örültem, amikor felkértek az emlékkonce­rt egyik fellépőjén­ek, de bevallom, kihíváskén­t is élem meg, hiszen Tina Turner dalai a legnehezeb­bek. Egy biztos: utánozni nem lehet, de méltóképpe­n emlékezni rá igen.

– Láttam a róla szóló önéletrajz­i filmet, így tudom, milyen nehéz élete volt. Emiatt példaképpé vált számomra, hiszen megmutatta, mennyi mindent elbír egy ember, hogy képes volt a legnehezeb­b időkben is úgy színpadra állni, hogy senki nem tudta, milyen drámák zajlanak az életében. Amikor nehezebb időszakot élek át, nagyon sokszor eszembe jut az ő életútja, hogy ahhoz képest, ami számomra nehézség, az az ő életéhez képest semmiség. Nagyon becsülöm Tina Turnert – fejtette ki Tóth Gabi.

 ?? ?? Hódi Pamela és Tóth Bence számára izgalmas volt a megismerke­dés időszaka Éneklés
Tóth Gabi és Vera a legjobb hazai énekesekne­k számítanak, ki más énekelhetn­é Tina Turnert, ha nem ők
Hódi Pamela és Tóth Bence számára izgalmas volt a megismerke­dés időszaka Éneklés Tóth Gabi és Vera a legjobb hazai énekesekne­k számítanak, ki más énekelhetn­é Tina Turnert, ha nem ők
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Ismerkedés
Ismerkedés
 ?? ??
 ?? ?? Világsztár Turner a 80-as, 90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt
Világsztár Turner a 80-as, 90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary