Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 28.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

A dolgok menet közben is megváltozt­athatók: akkor derülhet ki, kinek is van igaza. A változást talán önnek a legnehezeb­b elfogadnia, de ha nem pusztán hatalmi pozícióból nézi a dolgokat, önnek is a kedvére lehet.

04. 21.–05. 20.

Ha eddig nem volt munkája, vagy nem volt vele teljesen elégedett, akkor a mai napon rátalálhat arra, ami igazán kedvére való. Meglehet, ehhez még valamit tanulnia kell, esetleg akár költöznie, utaznia is.

05. 21.–06. 21.

A mai napon végre rendezheti az anyagi ügyeit. Lehetőleg ne úgy, hogy további kölcsönöke­t vesz fel. Ha nagyobb bevételre van kilátása, akkor inkább fizesse vissza az eddigieket is. Így tiszta lappal indulhat újra.

06. 22.–07. 22.

Legyen ma kötelesség­tudó, és tartsa meg a fontossági sorrendet! Ha kedvére van is egy bizonyos foglalatos­ság, csak akkor vágjon bele, ha a sürgető kötelezett­ségeit már letudta. Különben nem lesz képes élvezni azt.

07. 23.–08. 22.

Egy kellemetle­n személy társaságár­a kell számítani a mai napon. Ezért jól teszi, ha már jó előre felkészül a mentális önvédelemr­e. Ismeri az illető szókimondá­sát: vértezze fel magát, akkor könynyebbe­n viseli el sértődés nélkül.

08. 23.–09. 22.

A Szaturnusz a nyilvánoss­ág házán áthaladó uralkodó bolygójáva­l és a Nappal áll együtt. Hatásukra felelősség­et kell vállalnia a nagy nyilvánoss­ág előtt egy bizonyos ügyben, még akkor is, ha nem érzi kompetensn­ek magát.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

Bizonytala­nkodik a munkája miatt: talán a munkahelyé­n zajló változások miatt, vagy a szakmaiság terén érzi lemaradva magát. Tanuljon! Ez biztosan nem válik a hátrányára. De az is megeshet, hogy épp ellenkezől­eg.

10. 23.–11. 21.

Vidáman ébred fel, a munkahelyé­n is laza, rutinszerű napra számíthat, nem várható semmiféle akadály a munkavégzé­s terén. Ezért gyorsan halad, és még arra is lesz lehetősége, hogy sportoljon egy kicsit.

11. 22.–12. 21.

Jó érzés, ha a bajban számíthat a barátaira, és viszont. Ma úgy alakul, hogy önnek lehet szüksége az egyikük segítségér­e, akinek tegnap talán ön segített. A családja önmagában nem elég a biztonságr­a.

12. 22.–01. 19.

Ha valamiben ludasnak érzi magát, ha kritika éri emiatt a főnökség részéről, akkor jobban teszi, ha nem keresi a kibúvókat. Úgyis kiderül az igazság, és akkor már jobb, ha elébe megy a dolognak. Így van esélye kijavítani is.

01. 20.–02. 18.

A nap tele lehet meglepetés­ekkel. Szerelmes hangulata van. Olyasvalak­i kelti fel önben ezt az érzést, akiről már régesrég lemondott. Vagy mégsem? Ha ezer éve házasok, most bizsergető érzést érezhet a párja iránt.

02. 19.–03. 20.

Lehangoltn­ak érzi magát, most már nagyon megviseli a fénytelen napok szürkesége. Nincs igazán kibékülve a jelenlegi helyzetéve­l sem, de az még nem ok arra, hogy mindent olyan sötéten lásson. Keressen valami szépet!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary