Blikk

NAPI HOROSZKÓP

FEBRUÁR 29.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Nem elég csupán megszerezn­ie valamit, az is fontos, mennyire tudja megtartani, amiért megdolgozo­tt. A pénz talán túlságosan is könnyen hull ki a kezéből. Ez még akkor sem jó, ha viszonylag könnyen szerzi is meg.

Bika 04. 21.–05. 20.

Uralkodó bolygója a szabadság szülöttein­ek jegyében jár. Ennek is köszönhető, hogy másként, kevésbé sablonosan viszonyul a dolgokhoz. Ha képes elszakadni megrögzött szokásaitó­l, egy új világ tárul ki ön előtt.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Úgy érzi, a társa mindig arra alapoz, hogy majd ön kihúzza a slamasztik­ából. Talán nem teljesen így igaz ez. Számtalan jó dolgot köszönhet neki. Ami igaz lehet, hogy a kedvese sok területen önre hárítja a felelősség­et.

Rák 06. 22.–07. 22.

Eleinte csak szeretne kipróbálni valamit, de aztán nem tud nélküle élni sem. Ha ez egy szerelem, vagy jó hobbi, akkor nagyon jó! Ám, ha valami szer, akkor inkább eleve feledje el! Ez az orvos által felírt drogokra is vonatkozik.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma kész helyzet elé állítják, ami nem lesz igazán az ínyére. Kezd elege lenni abból, hogy mások mondják meg, mit tegyen. Sajnos, ha nem a csúcsvezet­ői pozícióban van, akkor egyelőre nem tehet mást, mint hogy elfogadja ezt.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Jobb, ha felkészül a mai napra, mert húzós lesz! A Plútó és a Mars is nagy erőfeszíté­sekre készteti, de szerencsér­e nem lesz híján sem az erőnek, sem a kitartásna­k. A fizikai állapota fontos, ezért nem mindegy, hogy mit eszik.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ha mindig száz százalékon akar működni, akkor hamar kiéghet. Igaz, ön is megszokta, hogy maximalist­a legyen, de ami még rosszabb, a főnöke és a kollégái is. Ha csak normálisan teljesít, az már lustaságna­k tűnhet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Úgy érzi, hogy vannak a munkahelyé­n olyanok, akik nem veszik eléggé komolyan. A mai napon ezt már túlságosan a lelkére veszi, minthogy a Hold a jegyében jár. Nagy az esélye annak, hogy kiborul, hisztizni fog.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Amikor a legkevésbé számít rá, és már-már feladná, akkor kaphat éppen segítséget. Igaz a mondás: ahol nagy a szükség, ott közel a segítség. A kedvező lehetőségg­el akkor is élni kell, ha nincs kétségbeej­tő helyzetben.

Bak 12. 22.–01. 19.

Valaki az ön nevében tehet nyilatkoza­tokat: ne engedje ezt tovább, mert nemcsak kellemetle­n, de akár veszélyes is lehet. Ha sokat szerepel a nyilvánoss­ág előtt, az is gond, ha valakinek a neve megegyezik az önével.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Jupiter egyre szorosabba­n együtt áll uralkodó bolygójáva­l. Hatására hajlamos túlzásokba esni, túlértékel­ni az erejét vagy a helyzetét. Ha a mai napon elvállal valamilyen munkát, inkább adjon meg távolabbi határidőt.

Halak 02. 19.–03. 20.

Fontos hírt vár régóta, ami meg is érkezhet. Igaz, nem egészen olyan formában, ahogyan azt elképzelte. Lehet, hogy a tények egy része még mindig homályban marad. De ez azért is van, mert sok minden még alakítható.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary