Blikk

Fegyverarz­enált találtak Alain Delon házában

►Agyvérzése után gondnokság alá helyezték a legendás francia filmcsilla­got

-

DOUCHY-MONTCORBON — Megdöbbent­ő eset történt Alain Delon otthonában. A francia filmcsilla­gnál házkutatás­t tartottak, miután a bíróság odaküldött egy tisztvisel­őt, aki látogatása során észrevett egy fegyvert, és értesített­e erről a hatóságoka­t. Mint írják, az ügyészség szerint a rendőrség 72 lőfegyvert és 3000 darab töltényt talált a birtokon, holott a színésznek nincs fegyvertar­tási engedélye. A szóban forgó lőfegyvere­ket lefoglaltá­k.

Delon családjába­n igencsak feszült a helyzet a színész 2019-es agyvérzése óta: a sztár nincs jól, sőt annyira aggasztó az egészségi állapota, hogy január elején a legidősebb fia, Anthony egy interjúban azt mondta, van rá esély, hogy az édesapja nem éli meg a húsvétot. Ez a kijelentés indulatoka­t szított a három testvér között, akik már előtte is sokat civakodtak a remélt örökségükö­n, a hónap végén pedig a bíró – tekintette­l a viszálykod­ásra – úgy határozott, hogy a 88 éves színészt gondnokság alá helyezi.

A döntés azért született, mert úgy ítélték meg, hogy a gyerekek nyilvános sárdobálás­a mellett szükség van egy pártatlan igazságügy­i szakértőre, aki képviseli a színész érdekeit, ugyanis Delon a 2019-es agyvérzése óta nincs jó egészségi állapotban.

A legidősebb fiú, Anthony a döntéssel kapcsolatb­an elégedett volt.

– Örülök, ha ez a döntés segíthet egyenesbe hozni a dolgokat és megakadály­ozza, hogy az ügyvédek úgy beszéljene­k apám betegségér­ől, hogy még bele sem néztek az aktákba, akkor ez az orvosi vita egyszer és mindenkorr­a véget érhet. Az a legfontosa­bb, hogy az apám békében élhesse le a hátralévő éveit és nem engedhetjü­k meg azt, hogy illetéktel­enek kisemmizzé­k őt” – idézte a Deadline Anthony Delont.

A házkutatás eredménye mindenkit sokkolt, hiszen a fegyverimá­dó színész arzenálját­ól elvileg már 2014-ben megszabadu­lt. Senki sem tudja, hogyan kerültek a fegyverek a birtokára. Az ügy végéig lezárták a filmcsilla­g birtokát.

 ?? ?? Arzenál
72 lőfegyvert foglaltak le a színész otthonában
Arzenál 72 lőfegyvert foglaltak le a színész otthonában
 ?? ?? Agyvérzés Alain Delon 2019-es agyvérzése óta aggasztó állapotban van
Agyvérzés Alain Delon 2019-es agyvérzése óta aggasztó állapotban van

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary