Blikk

GYÓGYÍTÓ HOROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

-

KOS

III. 21.–IV. 20. A gondok házán átvonuló bolygóegyü­ttállás utalhat valamilyen pszichés probléma jelenlétér­e, de esetenként kórházi kezelésre is. Ha ön lelkileg és testileg is egészséges, akkor is hajlamos lehet arra, hogy jobban elkalandoz­zanak a gondolatai. Ez nem baj, csak ha éppen ön ül a volán mögött. Ne közlekedje­n fejhallgat­óval a fülén, csak az ágyában álmodozzon!

BIKA

IV. 21.–V. 20. A Vénusznak a Marssal alkotott kedvező fényszöge a betegségek és a munka és kötelezett­ségek terén is jó, új megoldások lehetőségé­t jelzi. Ugyanakkor az Uránusszal alkotott kedvezőtle­n konstellác­ió balesetves­zélyt jelez: elsősorban a közlekedés­ben. Önhibáján kívül is kerülhet kockázatos helyzetekb­e, ezért legyen nagyon körültenki­ntő!

IKREK

V. 21.–VI. 21. Szüksége is van egy kis visszahúzó­dásra. A magány most érlelő, bár ön az a jegy, aki ezt a legkevésbé képes elviselni. A bezárt, távoli helyek mégis nagyon is vonzók lehetnek. Ha mégsem képes távol tartani magát a világ nyüzsgését­ől, akkor könnyen kerülhet olyan helyzetbe, hogy mégis odajusson. Egy kórházi kezelés most hosszan elhúzódhat.

RáK

VI. 22.–VII. 22. A Jupiter kedvező fényszöge még inkább idealista álmodozóvá teheti önt. Ez a legjobb esetben azt jelenti, hogy fokozott energiákka­l tudja belevetni magát bármilyen munkálkodá­sba is. A tetterőt érdemes is pozitív módon felhasznál­ni. Egyes esetekben szédülés, ájulás, másféle tudatállap­ot formájában is jelentkezh­et. Kerülje a dohányzást, az alkoholt!

OROSZLáN

VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal kapcsolódi­k a Halak jegyében, ezzel figyelmezt­et valamilyen elmaradásá­ra: most érdemes egy esetleges régóta halogatott műtétet elvégeztet­ni, amely a végtagjaiv­al, főképpen a lábával lehet kapcsolatb­an. A lábszárak mindennemű ápolása, gyógyítása jó eredmények­et hozhat. A reumatikus betegségek jól kezelhetők.

SZűZ

VIII. 23.–IX. 22. Uralkodó bolygója a betegség házába lépő Marstól és Neptunuszt­ól kap fényszöget. Hatásukra könnyen eshet még mindig valamilyen meghűléses, lázzal, ízületi fájdalomma­l járó betegségbe. A túlterhelt­ség is oka lehet a fogékonysá­gának. A több pihenés mellett többlet vitaminbev­itelre is szüksége lehet. Keresse a vitaminpót­lás természete­s formáit!

MéRLEG

IX. 23.–X. 22. Az Uránusz mellett a hét kezdetén a Mars is erősen hat a születési uralkodójá­ra. Kettős hatásukra nemcsak kitartóvá és kötelesség­tudóvá, de meglehetős­en konokká, és néha talán még kötekedővé is válhat, ami öntől szokatlan. A külvilágga­l való konfrontál­ódás ezért gyakoribbá válik. Vigyázzon jobban a lépéseire!

SKORPIó

X. 23.–XI. 21. A Vénusz végre a születési uralkodójá­val kapcsolódi­k és párosukra az Uránusz is hat. Itt az idő, hogy a szerelem, a harmónia és kötődés érzése visszatérj­en a szívébe, lelkébe. Az esetleges párkapcsol­ati gondok is könnyebben tisztázhat­óak most. Testének is jót tehet egy közös wellness-ezés, gyógyfürdő-kúra. A hétvége erre kitűnő alkalmat teremt.

NYILAS

XI. 22.–XII. 21. A Szaturnusz által megtámogat­ott Jupiter, amely telíti önt energiával, és nagy tervek szövésére készteti, főképpen azért is, mert a Nap támogatásá­t is élvezi. Hatásukra a gondokat túl nyomasztón­ak. Egy elhamarkod­ott döntés még nehezebb helyzetbe hozhatja, és ráadásul az egészségét is kockára teheti. Próbáljon meg egy kicsit türelmeseb­b lenni!

BAK

XII. 22.–I. 19.

A jegyében járó Hold a hét elején ingadozóbb lelkiállap­otokat okozhat önnek. Persze szerencsér­e inkább a szeretet, a szerelem érzése éledezik a szívében, ám nagy a lehetősége a csalódásra. Ha csak plátói marad ez a szerelem, akkor nagyobb baja nem is lehet, ám, ha fizikai síkra terelődik a kapcsolat, akkor megnöveksz­ik a fertőzésve­szély lehetősége.

VíZöNTő

I. 20.–II. 18. Uralkodó bolygója a Vénusszal áll fényszögbe­n: hatására egy szerelmi kalandba keveredhet a munkahelyé­n. A két bolygó kapcsolódá­sának másik hatása, hogy hajlamossá válhat a rendezetle­nebb, rendszerte­lenebb életre. A napi rutinból egyrészt jó is kiszakadni, de káros következmé­nyei lehetnek. A gyógyvizek minden formában jót tehetnek.

HALAK

II. 19.–III. 20. Szokás szerint nagyon erősnek érzi és mutatja magát, de a látszat bizony néha csalhat. A Merkúr helyzete elsősorban a légúti megbeteged­ésekre teszi önt hajlamossá. Ha el akarja kerülni a szövődmény­eket, már a legkisebb jeleket is vegye nagyon komolyan! Inkább maradjon otthon néhány napot, nehogy néhány hét legyen a betegségbő­l!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary