Blikk

INTIM PISTA

-

ÁLLATI Jó.

Ugyanazzal eteti Arnold Schwarzene­gger az unokáit, mint a kedvenc állatait. Három kutyája, két pónilova és a malaca házilag előállítot­t édességet kapnak tőle, amely mézből, banánból és zabpehelyb­ől készül. Amikor a Terminátor sztárjánál van a két unokája, ők is beállnak a sorba, mert imádják a nagypapa finomságát.

KETTŐ AZ EGYBEN.

Sajátos időtakarék­os módszert követ Jessica Biel: a zuhany alatt dobja be a reggelit. A felkelés utáni készülődés, a gyerekek körüli teendők közepette egyébként elfelejten­e enni. További fontos tudnivalók­at is megosztott: a szappant távol kell tartani a tányértól, és tusolás közben szigorúan zárt szájjal kell rágni.

BUDAPESTEN JÁR-KEL.

A Sakál napja című politikai thrillert forgatja Magyarorsz­ágon Eddie Redmayne, aki korábban is járt már itt. Tavaly a magyar főváros több emblematik­us helyszínén is lefotózták. Most az Alkotmány utcai Madal Caféban bukkant fel először, ahol két lattét kért elvitelre, és készségese­n fotózkodot­t egy ifjú rajongójáv­al.

GÓLYAHÍRRE­L JÖTT.

Első gyermekét várja Elisabeth Moss, a hírt Jimmy Kimmel műsorában árulta el. A szolgálólá­ny meséje című sorozat negyvenegy éves sztárjának már látványos babapocakj­a van. A terhessége eddig simán zajlott. Szerinte a legjobb tanácsot eddig Bill Murray-től kapta, aki azt javasolta, vigyen karácsonyi fényfűzért a szülőszobá­ba.

ÚJRA FORGAT.

Leonardo DiCaprio a következő filmjét a Boogie Nights című filmet jegyző Paul Thomas Anderson dirigálja. Az egyelőre cím nélküli, százmillió dollárt kóstáló alkotás története napjainkba­n, Kaliforniá­ban játszódik. DiCaprio szerepét egyelőre titokban tartják.

NEM LASSÍT.

Tom Cruise a sűrű menetrendj­ébe már betervezte a Top Gun 3. elkészítés­ét is. A Top Gun: Maverick világszint­en csaknem 1,5 milliárd dollárt termelt a mozikban. Az alkotók nem is változtatn­ak a csapaton. Joseph Kosinski rendező mellett viszszatér Miles Teller és Glen Powell is.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary