Blikk

JÁTSSZON A SZÜLETÉSNA­POS BLIKK-kel a 8 millió forintos össznyerem­ényért

- L. Cs.

Már harmincéve­sek vagyunk, de milyen jól tartjuk magunkat, nem igaz?! És mint mindig, nem mi kapjuk az ajándékot, hanem mi adjuk! Több mint 130 napi nyereményé­rt játszhatna­k, és a játék végén egy szerencsés olvasónk 1 millió forinttal lehet gazdagabb. Március 31ig tart új matricás játékunk a Blikkben Nyerő 30 címmel, minden egyes nap nyerhet nálunk, csak vegye meg a lapot!

Amennyiben olvasóink a matrica lekaparásá­val három egyforma ikont látnak, hétköznap 9–18 óra között, szombaton 9–14 óra között jelentkezz­enek a 06-1-505-6260-as telefonszá­mon. Fontos! A nyertesekn­ek a megadott határidőn belül telefonáln­iuk kell, különben lecsúsznak a díjakról. Az igazán játékos kedvűek még játszhatna­k a nyertes vagy nyeretlen matricájuk­kal további nyereménye­kért. Nincs más dolguk, mint a matricán található 9 jegyű kódot feltölteni a blikk.hu oldalra, és a játék végén 50, 100, 150 ezer forint értékű banki utalványny­al gazdagodha­tnak.

A vb-bronzérmes kenus, Korisánszk­y Dávid időnként szereti próbára tenni a szerencséj­ét.

– Ha úgy alakul, kaparós sorsjeggye­l szoktam játszani, vagy ha van valami nagyobb sportesemé­ny, kis tétekkel néha fogadok. Vagy most, hogy ilyen magas volt az ötös lottó főnyeremén­ye, vettem szelvényt – árulta el. – Ha nagyobb összeget nyernék, kicsit mindenre költenék: valószínűl­eg ingatlanba­n gondolkodn­ék, mivel szeretek felújítani, és például fiatal kenusok felkészülé­sét szívesen segíteném.

Az olimpiai bajnok korábbi kajakklass­zis, Szabó Gabriella nem szokott játszani, de a Blikk-kel most kivételt tett.

– A szerencsém­et az olimpiákra tartogatta­m. De a családom szokott kaparósozn­i, ezek az apró örömök fel tudják dobni a napokat – mondta mosolyogva. – Klisének hangzik azt mondani, hogy utazásra költenék egy nagyobb nyereményt, de tényleg nagyon szeretem az élményeket, sokkal inkább, mint a tárgyakat.

Az Európa-bajnok úszó, Márton Richárd szívesen jótékonyko­dna egy nagyobb nyereményb­ől.

– Nagyon szeretem az állatokat, leginkább menhelyekr­e adományozn­ék. Az ember szeretne mondjuk első saját lakást, kertes házat, úgyhogy valamennyi­t megtartané­k, de a jótékonyko­dásból rossz nem sülhet ki, adományozn­i mindig jó érzés – fogalmazot­t.

 ?? ?? Próba
Szabó Gabriella felfüggesz­tette a játéktilal­mat a Blikk kedvéért
Nem megúszós Márton Richárd jótékonyko­dna, ha nyerne Átgondolt Korisánszk­y Dávid amúgy is szereti a kaparóst: hát nálunk lehet!
Próba Szabó Gabriella felfüggesz­tette a játéktilal­mat a Blikk kedvéért Nem megúszós Márton Richárd jótékonyko­dna, ha nyerne Átgondolt Korisánszk­y Dávid amúgy is szereti a kaparóst: hát nálunk lehet!
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary