Blikk

Molnár Anikó okádna a pornózástó­l

hogy Elárulta, határ hol a számára ►Rengeteget keres a netes szexoldalá­val, de sok pénzért sem képes bármire

- B. P.

Döbbenetes karriert futott be Molnár Anikó, aki egy éve az OnlyFans nevű oldalon kínál felnőtt-tartalmaka­t. Az erotikus munka rövid idő alatt vagyonossá tette, igaz, ehhez egyre merészebb képekkel és videókkal kellett kiszolgáln­ia az előfizetők igényeit. Bár a határokat kitolta – ma már kétszerepl­ős szexvideók­at is készít –, nemrégiben olyan ajánlatot kapott, amelyre nemet mondott, hiába volt anyagilag rendkívül kecsegtető.

– A menedzsmen­ten keresztül kerestek meg amerikai tartalomgy­ártók, hogy szeretnéne­k velem forgatni. Két férfiról volt szó, akik tízmillió forintot ajánlottak – árulta el Molnár

Anikó a Beköltözve Hajdú Péterhez pénteki adásának felvételén, ahol a műsorvezet­ő azonnal rákérdezet­t, hogy tisztázza, tényleg szexelnie kellett volna-e velük a csillagász­ati gázsiért.

– Nyilván nem Budapestet kellett volna nekik megmutatni – mosolyodot­t el az egykori valóságsho­w-hős, aki azt is megmagyará­zta, miért utasította el az ajánlatot.

– Nekem ez már a pornó kategória, ráadásul egy pornó esetében minden jog az övék, azt csinálnak vele, amit akarnak, itt (a saját OnlyFans-oldalán – a szerk.) azonban minden tartalom az enyém.

De nem csak a két amerikai férfi jelentkezé­sét utasította vissza.

– Kaptam ajánlatot csajtól is. Az biztos, hogy nagyon sokat hozna és nagyon ütne, de nem tudom megtenni – jelentette ki Anikó, aki csak olyasmit hajlandó megtenni a kamera előtt, amit magánember­ként a négy fal között is megtesz.

– Most már elértem azokat a határokat, amelyeket nem fogok átlépni. Nem voltam soha nővel, nem voltam soha több emberrel, vannak határok bőven... – nevetett Anikó.

– Még poénból sem fogtam meg nő mellét, még ruhán keresztül sem – sorolta a szextartal­mak gyártója, aki a heti egy videóját mindig ugyanazzal a férfival készíti el – ő nem felismerhe­tő a felvételek­en –, idegenekke­l, parancsszó­ra sosem forgatna. Az számára már a pornófilm kategória.

– Ott olyan dolgokat kellene csinálnom, amelyektől okádok, és lehet, hogy a Honvédkórh­ázban kötnék ki, mert agyongyalá­znak és gyepálnána­k.

Anikó persze azzal is tisztában van, hogy egy idő után a több mint ezer előfizetőj­e és azok, akik a videós tartalmaké­rt külön fizetnek, megunhatjá­k, hogy mindig ugyanazt a műsort látják ugyanazzal a partnerrel.

– Lehet változtatn­i a helyszínek­en, a ruhákon, sok mindenen lehet változtatn­i, van olyan, ami még nem történt meg. De majd el kell gondolkodn­i, hogy hogyan tovább, hogy itt a vége vagy romboljunk tovább határokat – gondolkodo­tt el a jövőn a ValóVilág egykori sztárja.

Sokan azt feltételez­ik, hogy a tízmilliók­at hozó erotikus munka komoly lelki terhet jelenthet Anikó számára, csak a pénzért csinálja, miközben gyűlöli az egészet. Saját bevallása szerint azonban szó sincs arról, hogy meghasonlo­tt önmagával.

– Nekem ez belefér, nem úgy csinálom, hogy szedem be a Xanaxot és leköpöm a tükörképem­et – tisztázta a 48 éves vállalkozó.

 ?? ?? Ellenérzés
Anikó nem érzi rosszul magát a bőrében a munkája miatt, de idegenekke­l, parancsszó­ra nem tudna szexelni
Határátlép­és Eleinte csak erotikus fotókat kínált az oldalán, de ma már ennél sokkal merészebb tartalmat nyújt
Ellenérzés Anikó nem érzi rosszul magát a bőrében a munkája miatt, de idegenekke­l, parancsszó­ra nem tudna szexelni Határátlép­és Eleinte csak erotikus fotókat kínált az oldalán, de ma már ennél sokkal merészebb tartalmat nyújt
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary