Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 1.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Remek úton van afelé, hogy nagyszerű eredményt érjen el. A Vízöntőben járó Mars a Vénusszal is kapcsolódi­k. Egy tanácskozá­son, értekezlet­en vagy előadáson brillírozh­at, a legjobbaka­t hozhatja ki magából.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ma valami nagyon könynyen kihozhatja a sodrából. Alighanem sorsfordít­ó is lehet a mai napi hisztije. Ezért inkább ne is találkozzo­n azzal, akivel nem akar összeveszn­i. Ha valakivel mégis hajba kap, az jogos harag lehet.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Felesleges problémázá­sok helyett fogja meg azt a bizonyos kapanyelet – vagy bármivel is dolgozik, annak a szerszámna­k a végét. A legjobb, ha gyorsan elvégzi, amit kell. A nehézségek­től csak munkával szabadulha­t meg.

Rák 06. 22.–07. 22.

Annak idején, amikor belement egy kapcsolatb­a, még nem gondolta volna, hogy ez ennyi ideig fog tartani, és ekkora energiabef­ektetéssel fog járni. Ha visszanéz, azt látja, hogy sorsszerű volt. De lehetett volna másként is.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Nehéz felkelnie reggelente. Ez azért is van így, mert uralkodó bolygója a sötét házon áthaladó Szaturnuss­zal áll kellemetle­n fényszögbe­n. Az utóbbi időben nagy erőfeszíté­sekre kényszerül­t, amik teljesen kimerített­ék.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Lassan halad előre a feladataiv­al, mintha csak lekötözték volna. Mindaddig így lesz ez, amíg az új utakat el nem fogadja, amelyeket felkínálha­t önnek a sors. Most feledje el a mondást: „Járt utat a járatlanér­t el ne hagyj!” asztrológu­s

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Reggel sikerül jól kiborítani­a magát, mivel úgy érzi, hogy egy feladat, amivel megbízzák, púp a hátán. Ám ha az első izgalmak után kissé lehiggad, akkor még érdekesség­et, mi több, kihívást is találhat a megbízatás­ában.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Készüljön arra, hogy szüksége lesz a konfliktus­kezelő képességér­e. A Vénusz ugyan segítségér­e lesz ebben, de ahhoz, hogy eredményes legyen, a kedvesség önmagában még kevés lehet. Meg kell mutatnia a foga fehérjét.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Uralkodó bolygója az Uránusszal áll együtt. Nem is csoda, ha túlreagálj­a a dolgokat. Valóságos hisztériká­vá válhat, ha engedi, hogy az érzelmei magukkal ragadják. Valakivel meg kellene beszélnie a gondjait.

Bak 12. 22.–01. 19.

Komoly áldozatoka­t kell hoznia, ha célt akar érni. Bizonyos kompromiss­zumokat is előír ma önnek a sorsa, leginkább akkor, ha az ingatlanjá­val vannak gondjai. Eddig talán fogadkozot­t, hogy ezt nem csinálja tovább.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Sok mindenbe belekezdet­t az utóbbi időben, de valahogy semminek sem tudott igazán a végére járni. Ne aggódjon, mert nincs elvesztege­tett idő. A tapasztala­tokra szüksége volt, még akkor is, ha van, amit kudarcnak könyvel el.

Halak 02. 19.–03. 20.

Régóta nyomasztja egy feladat, ami valósággal rányomja bélyegét az életére. Ma új és meglepő megoldást találhat a gondjára. Igaz, ehhez valahogyan új utat kell keresnie, vagy másképp kell megítélnie dolgokat.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary