Blikk

Jennifer mellett érzi először Szabó Ádám, hogy apa lenne Freddie Mercury londoni villája 13 milliárdér­t eladó

-

Szabó Ádám és felesége, Szabó Jennifer kapcsolata szépen alakult, folyamatos­an építették egymást, mostanra pedig már készen állnak a családalap­ításra.

– Egy éve és négy hónapja vagyunk együtt, és szeptember óta vagyunk házastársa­k. Nem húzzuk le egymást, hanem szépen építjük. Mostanra a hibákat, amikkel meg kellett küzdenünk, kijavított­uk – mondta Ádám a Storynak. – Bevallom, egész életemben arra vártam, hogy egy nő azt mondja, szeretne tőlem gyereket. Előttem ott volt a szüleim gyönyörű példája, és egy álmom vált valóra, amikor Jennifer azt mondta, szeretne velem családot alapítani. Eddig egyetlen nő mellett sem éreztem azt, hogy szeretnék apa lenni, valami mindig hiányzott, de ez most megváltozo­tt.

Jennifer is hasonlókép­pen érez Ádám iránt, aki egy hatalmas űrt töltött be az életében.

– Én egészen eddig nem akartam gyereket, mert a szüleim elváltak, amit nagyon nehezen éltem meg, és azt mondtam: a saját gyermekeme­t nem akarom kitenni ennek. Ádám azonban mindent felülírt az életemben – árulta el.

Eladó Freddie Mercury, a legendás brit zenész kensington­i háza, ahol 1991ben bekövetkez­ett haláláig élt. Az 1907-ben, késő György-kori stílusban épült házat 30 millió fontért (több mint 13 milliárd forint) kínálják.

Freddie Mercury kensington­i háza most először került piacra azóta, hogy az énekes a nyolcvanas években megvette – írja a Sky News.

A ház a nyugat-londoni Kensington­ban található, a Garden Lodge a kerület egy csendes részén áll. Mercury úgy jellemezte, mint „vidéki ház London központjáb­an”. Miután 1991ben, 45 évesen elhunyt, Mercury a házat legjobb barátjára, Mary Austinra hagyta. A nő 30 évig élt ott.

– Öröm volt benne élni, sok csodálatos emlékem fűződik hozzá. (...) Amióta Freddie és én beléptünk a mesebeli zöld ajtón, ez a béke helye volt, egy igazi művészház, és most itt az ideje, hogy ezt a békeérzete­t egy másik emberre hagyjuk – mondta a

házról Mary Austin.

 ?? ??
 ?? ?? Megkímélt
A Kensington városrészb­en található ház a mai napig kiváló állapotban van kívül-belül
Megkímélt A Kensington városrészb­en található ház a mai napig kiváló állapotban van kívül-belül
 ?? ?? Házaspár
Szabó Ádám és Jennifer tavaly szeptember­ben kötötte össze az életét
Házaspár Szabó Ádám és Jennifer tavaly szeptember­ben kötötte össze az életét
 ?? ?? Énekes
A Queen néhai frontember­e, Freddie Mercury
Énekes A Queen néhai frontember­e, Freddie Mercury
 ?? ?? imádta a nyugat-londoni művészháza­t
imádta a nyugat-londoni művészháza­t

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary