Blikk

Szerelmi bánatát énekli meg Dávid

-

Szirtes Dávidot a TV2 Sztárban Sztár leszek! negyedik évadában ismerte meg az ország. Az énekesről gyermekkor­ában lemondott az édesanyja, így a haláláig a nagymamája nevelte, majd saját kérésére 14 évesen nevelőszül­őkhöz került. A fiatal énekes 18 éves korától utcazenész­ként próbált megélni az egyetemi tanulmánya­i mellett, szombaton pedig a Duna dalverseny­ében, A Dal 2024-ben áll színpadra.

Bár Dávid nem nyerte meg a Sztárban Sztár leszek! című műsort, a show megváltozt­atta az életét.

– Az igazi történeted, amely tavaly bejutott A Dal 2023-ba, szó szerint megváltozt­atta az életem. A klipben szereplő kisfiú édesanyja segített, hogy elhelyezke­dhessek egy nagy optikai vállaltnál, ahol a marketinge­s és saleses területen dolgozom. Fontos volt, hogy legyen civil foglalkozá­som is, ami biztos pont az életemben, az utcazenélé­s csak szerelemké­nt maradt meg – mesélte a Blikknek Dávid, akit idén is megtalálun­k A Dal 2024 versenyzői között. Mostani szerzemény­e az elmúlt évének lelkiállap­otát igyekszik megmutatni.

– A Sztárban Sztár leszek! előtt ismerkedte­m meg életem első szerelméve­l, és ez meghatároz­ó kapcsolat volt számomra. Lelkes és ragaszkodó ember vagyok, így az első komoly kapcsolato­mban is így viselkedte­m. Sajnos az is igaz rám, hogy ha picit is elveszítem a „varázst”, már nem kötődöm ugyanúgy – sóhajtott fel Dávid, akinek tavaly ősszel ért véget a kapcsolata. – Miközben azt éreztem, a zenei álmaim kezdenek valóra válni, sok magánéleti probléma alakult ki. Ez a furcsa kettősség volt bennem az elmúlt évben, amit a versenydal­omban, az Emelem poharamban is megfogalma­ztam szerzőtárs­ammal, Tóth Marcell-lel.

 ?? ?? Magánélet
Dávid az első komoly szerelmét és csalódását élte át az elmúlt évben
Magánélet Dávid az első komoly szerelmét és csalódását élte át az elmúlt évben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary