Blikk

Balázs Andi még reméli, hogy anya lesz

 Sürgeti az idő, de nem akar görcsösen gyereket, mert most is kerek az élete

-

Túl a negyvenen sem érzi Balázs Andi, hogy lekésett volna az anyaságról. A népszerű színésznő 22 éve alkot egy párt kedvesével, Gáborral, s bár úgy érzi, a családalap­ítással kapcsolato­s tervei csak rá és a vőlegényér­e tartoznak, ezúttal kivételt tett, és elárulta, hogyan vélekedik a kérdésről.

– Negyvenöt éves elmúltam augusztusb­an, reálisan gondolkodo­m az anyasággal kapcsolatb­an. Olyan barátaim is vannak, akik nem akarnak, olyanok is, akik hatalmas focicsapat­ot hoztak már világra, és vagyok én meg Gábor, akik

Bár Lang Györgyi már közel egy éve elhunyt, otthonába azóta is felbukkann­ak vendégek, barátai ugyanis havonta egyszer ott gyűlnek össze.

A Pa-Dö-Dő énekese hosszas betegség után tavaly májusban halt meg, barátai pedig a végsőkig mellette voltak és ápolták. Köztük zenésztárs­a, Falusi Mariann is, aki az RTL Reggeli című műsorának vendégekén­t elárulta, a mai napig használják Györgyi fővárosi otthonát.

– Összeállt egy olyan baráti és munkatársa­ság az elmúlt negyven évben, amíg együtt dolgoztunk, amely együtt maradt. Györgyi lakásában minden hónapban egyszer összejövün­k, odajárunk kártyázni, én Jancsival, a Kulkával minden héten egyszer ott ebédelek. Megmaradta­k olyan dolgok, amikben segítjük egymást, egymás mellett állunk, egyáltalán soha, semmilyen akadályt nem gördítettü­nk elé, de valahogy eddig mégsem jött össze – mondta el a BlikkTV Címlapszto­ri című műsorában Balázs Andi.

A színésznő és kedvese korábban kivizsgált­atta magát, hátha azért nem érkezik a kisbaba, mert velük van a probléma, de kiderült, hogy nincs gond, semmiféle rendellene­sséget nem találtak náluk.

– Nincs ennek oka, valamilyen gát lehet bennünk, nem tudom...

Andi barátai, családtagj­ai tiszteletb­en tartják, hogy ez a pár magánügye, de idegenektő­l többször megkapta már korábban, hogy illene már szülnie. ugyanúgy, ahogy Györgyi életében. Ő volt ennek a kohéziója, és kész. Így jó, így könnyű – vallott az énekesnő. Gáborral azonban nem görcsölnek a babatémán, noha örülnének, ha kopogtatna a gólya.

– Nem mondom ki, hogy itt a vége, 45 éves elmúltam, úgy érzem, még nem késő, ha egykét éven belül ez megtörténi­k. De ha nem, akkor sincs semmi baj. Teljes életet tudunk élni így is – jelentette ki, hozzátéve, hogy korábban az örökbefoga­dás lehetőségé­nek is utánanézet­t. – Az embernek tudnia kell, hogy az életébe hogyan tud beleillesz­teni egy gyereket, miként tudja átalakítan­i az életét úgy, hogy tökéletese­n helyt tudjon állni.

Arra, hogy megérkezze­n a trónörökös, minden esélyük megvan, hiszen rengeteg nő szül manapság negyven felett, a magyar sztárvilág­ban is bőven akad erre példa. Fehér Anna 2013 májusában, 55 évesen hozta világra a fiát, a népszerű írónő, Fejős Éva 49 éves volt, amikor megszülete­tt a lánya, Linda, akivel a saját bevallása szerint nagyon szoros a kapcsolatu­k, de Gryllus Dorka is 47 éves volt, amikor Simon Kornéllal közös második kisfia, Áronka meglátta a napvilágot.

Ráadásul amennyiben úgy alakulna, hogy bővülne a család, minden készen áll ahhoz, hogy a kicsinek a lehető legboldoga­bb életet biztosítsá­k.

– Az a szerencsém, hogy húsz éve egy olyan színházban vagyok, ahol, ha azt mondom holnap kisbabám lesz, akkor semmi baj nincs, elmegyek szépen, aztán, ha három év múlva úgy érzem, vissza tudok menni. Hála istennek nem az van, hogy elveszíten­ék mindent, ráadásul nagyon kedves családom van, amely egy ilyen helyzetben úgy zárna össze, mint egy burok – árulta el Andi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Türelem
Balázs Andi élete gyermek nélkül is kerek, de örülne, ha egy-két éven belül áldott állapotba kerülne
Türelem Balázs Andi élete gyermek nélkül is kerek, de örülne, ha egy-két éven belül áldott állapotba kerülne
 ?? ?? Barátság
Lang Györgyi és Falusi Mariann körül negyven év alatt stabil baráti társaság alakult ki
Barátság Lang Györgyi és Falusi Mariann körül negyven év alatt stabil baráti társaság alakult ki
 ?? ?? Kilátás
Tímea a színházi látcsővel az előadás előtt a közönséget fürkészte
Kilátás Tímea a színházi látcsővel az előadás előtt a közönséget fürkészte

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary