Blikk

Színdarabo­t rendezett a lányával Stahl Világsztár­okról kaptak nevet Csapó tyúkjai

-

Lányával közösen rendezett színdarabo­t Stahl Judit. Az egykori műsorvezet­ő és tévés szakács a tizenkilen­c éves Stahl-Bohus Hanna Flódni címmel rendezték meg a rögtönzése­n alapuló előadást, a közös munka pedig még közelebb hozta őket egymáshoz.

Pedig, mint minden szülőgyerm­ek kapcsolatb­an, úgy náluk is voltak jobb és rosszabb időszakok.

– Szerintem voltak, és amiért voltak rosszabb korszakain­k együtt, amiatt tudjuk a jót értékelni. Most nagyon jó, én is jobban megértem ehhez – mondta el a Fókusznak StahlBohus Hanna.

És bár édesanyja országszer­te ismert, sosem érezte a nyomást, miszerint neki is a showbiznis­z világában kellene karriert építenie. Ennek ellenére érdekli őt a tévézés világa.

– Sose volt ez rám nyomva, de mindig érdekelt, úgyhogy a tévézést is kipróbálná­m, de nem az a fő irány – fogalmazot­t Hanna, aki édesanyját­ól a konyhaművé­szet iránti szeretetet is örökölte, együtt szoktak főzni és sütni.

Csapó Virág és párja nyolc évvel ezelőtt költözött egy tanyára, ahol azóta is több háztáji állatot tartanak, akiknek nem hétköznapi neveket adtak.

Mint ismert, a Hazataláls­z színésznőj­e a munkája mellett 21 hektáros tanyáján dolgozik, ami korábban a Kossuth-díjas színművész, Bessenyei Ferenc otthona volt. Virág a párjával kertet művel és állatokat is tart. Vannak lovaik, juhaik, valamint csirkéket és tyúkokat is tartanak, akikről most kiderült, hogy nem mindennapi neveik vannak.

Virág a Szerencsek­erék csütörtök esti adásának sztárvendé­ge volt, ahol Kasza Tibi elárulta, úgy tudja, a színésznő világsztár­okról nevezte el szárnyasai­t.

– Elhunytak sajnos már azok a tyúkok, amelyeknek neve volt, de a legtovább Madonna élt. Volt még Selena Gomez és Shakira is, így mondtam nekik, hogy itt a táp, de aztán idővel mindegyikü­k a fazékban végezte – mesélte a műsorban nevetve Csapó Virág.

 ?? ?? Büszkeség
A korábbi tévés-híradós és szakácsnő büszke gyermekére, Hannára
Büszkeség A korábbi tévés-híradós és szakácsnő büszke gyermekére, Hannára
 ?? ?? Forma
Az izlandi filmsztár, Hafthor Brjörnsson tartja a formáját
Forma Az izlandi filmsztár, Hafthor Brjörnsson tartja a formáját

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary