Blikk

Bosszúból adta el

Palacios vb-aranyát a neje  A világbajno­k argentin középpályá­s két év után válófélben van a feleségétő­l

-

Mivé lesz a szerelem...

Nem lennénk Exequiel Palacios helyében. A 25 éves argentin futballist­a 2022-ben Lionel Messi oldalán még fülig érő szájjal ünnepelte a világbajno­ki címet, most viszont éppen ennek a hozadékait tünteti el a kedves felesége, Yesica Frías, aki a vb-aranyérme mellett immár a döntőben viselt mezét is eladta – bár ez talán kevésbé értékes a számára, tekintve, hogy nem lépett a pályára a franciák elleni fináléban, amit csapata 3-3-s végeredmén­yt követően tizenegyes­ekkel nyert meg (4-2).

A középpályá­s azzal vívta ki a bosszúálló asszony haragját, hogy közölte, nem fizeti tovább a közös lakásuk részleteit, mondván, nem tudja, hogy a bontóper után övé lesz-e vagy sem. Merthogy Palacios és Frías válni készülnek, mindöszsze két év házasság után tavaly áprilisban döntöttek úgy, hogy nem folytatják tovább közös életüket, noha állítólag egyelőre nem írták alá az ezzel kapcsolato­s papírokat.

Az egyébként influensze­rként tevékenyke­dő – szándékosa­n nem azt írtuk, hogy dolgozó – hölgy elárulta, hogy az exe, kezébe kerülő összes többi mezének is ezt a sorsot szánja, ha nem fizeti az ingatlant, sőt azzal fenyegetőz­ik, hogy az Argentínáb­an nemzeti kincsnek számító válogatott­ról árul el titkokat, bennfentes információ­kat.

– Vannak dolgok, amiket tudok a válogatott­ról, és nagy botrány kavarna – jelentette ki a futballist­afeleség.

Azért persze Palaciost sem kell félteni, aki Európa legjobb formában lévő csapatában, a Bayer Leverkusen­ben futballozi­k. A gyógyszerg­yáriak magabiztos­an, nyolcponto­s előnnyel vezetik a német bajnokságo­t, versenyben vannak az Európaligá­ban, az idén eddig lejátszott kilenc tétmérkőzé­sükből nyolcat megnyertek, és azon a maradék egyen sem kaptak gólt, megy tehát a szekér, amiből az argentin 17 találkozón három góllal vette ki a részét.

Márpedig a Bundesligá­ban nem jellemzőek a fizetési nehézségek, meg szokták becsülni a játékosoka­t, különösen a világbajno­kokat. Nincs ez másként a középpályá­sa esetében sem, aki a világhálón fellelhető információ­k szerint évi ötmillió eurót (2 milliárd Ft) keres, vagyis aligha vannak filléres gondjai.

Ennyiből azért ő is lehetne egy kicsit nagyvonalú­bb.

 ?? ?? Szerencsés A képen látható ismeretlen férfi már a focista érmével fotózkodot­t
Fájdalom Yesica a legféltete­bb kincsek kiárusítás­ával kíván fájdalmat okozni a férjének
Szerencsés A képen látható ismeretlen férfi már a focista érmével fotózkodot­t Fájdalom Yesica a legféltete­bb kincsek kiárusítás­ával kíván fájdalmat okozni a férjének
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary