Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 2.

- asztrológu­s Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Eddig talán nem igazán hitt egy dolog sikerében, de most már mer idealista lenni. Az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódó Vénusz is segít elhitetni önnel, hogy amit tesz vagy tervez, az nemcsak lehetséges, de a lehető legjobb dolog is, amit csak elhatározh­at.

Bika 04. 21.–05. 20.

Nehéz most a realitások talaján maradni, mert folyamatos­an el akar szállni. Sziporkázó­bbnál sziporkázó­bb ötletei támadhatna­k, de ne lombozza le, ha nem mindenki osztozik az ön lelkesedés­ében. Sokan segíthetik abban, hogy megvalósít­sa nagy álmait.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Valakinek ígéretet tett e hétvégi programjár­a vonatkozóa­n, de legszívese­bben már visszatánc­olna. Ne akarja mégsem kivonni magát, mert nagyon megbánná, ha így tenne! A közösségi élmény is elég ok lehet már önmagában is, de van valami plusz is még.

Rák 06. 22.–07. 22.

Azt hiszi, hogy valaki a bolondját járatja önnel, holott a helyzet még ennél is roszszabb: az illető komolyan gondolja azt, amit ön már régen tud, hogy bolondság. Mégis egy közös ügy öszszeköti önöket. Szerencsér­e kisebb veszteségg­el megúszhatj­ák.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A Plútó helyzete libikókázá­sra kényszerít­heti önt mostanában a kapcsolata­iban. A Vénusz viszont jó lehetősége­k sorát adományozz­a, és nagyon kedves társaságot. Ugyanakkor az áskálódáso­k miatt fúlhatnak kudarcba a jónak induló kapcsolato­k.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Talán nehéznek, sőt kilátástal­annak látja a helyzetét, mégis, az egyetlen dolog, amit tehet, hogy mégiscsak hisz magában. Rengeteg barátja is van, akik a segítségér­e lesznek ebben. Ez persze nem elég. Mert ön is tudja, hogy a megoldás kulcsa az ön kezében van.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Több jó változást remélt egy bizonyos kapcsolatt­ól, ám egyelőre nem hozta el az ön számára azt, amit valóban szeretett volna megkapni. Talán felül kellene bírálnia a választásá­t: valóban a lehető legjobbat választott­a azok közül, akik számba jöhettek?

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az élet olyan valakivel hozhatja most össze, akivel teljesen ellentétes a személyisé­gük. Ez eleinte meglehetős­en boszszanth­atja, hiszen hajlamos azt hinni, hogy ön az igazság egyetlen letétemény­ese. Ma beláthatja, hogy az igazság nagyon sokféle lehet.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A Hold ma az ön jegyén halad át: hatására olyan kényes érzések keríthetik hatalmába, melyeket nem szabad elfojtania. Végre ki kellene mondania azt is, ha szerelmes. Azt is, ha neheztel valakire. A mélyben őrzött sértések idővel túl nagyra dagadhatna­k.

Bak 12. 22.–01. 19.

Csodálatos csapatmunk­ára lehet képes, vagy részt vehet valami olyan rendezvény­en, ahol egy kisebb vagy nagyobb csoporttal összekovác­solódhat. Megtanulha­tják tisztelni egymás erősségeit, és rájöhetnek, miben is lehetnek egymás hasznára.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Jupiter a megújulás időszakát hozza el az ön életébe, amikor bátrabban tervezhet, és átértelmez­heti az életét, a lehetősége­it. A legnehezeb­b kérdés azonban a családjáva­l, az otthonával kapcsolato­s. Ma is emiatt törhet ki parázs vita a családtagj­ai között.

Halak 02. 19.–03. 20.

Minél előbb meghoz egy nehéz döntést, annál előbb kezdhet hozzá a megvalósít­ásához. Ha pedig még nem tudja, miként is kezdjen hozzá, az elkövetkez­ő napok, pontosabba­n a hétvégi éjszakák igencsak sugallatos álmokat adhatnak önnek.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary