Blikk

Ki örül a változások­nak?

-

Míg vannak, akik kedvelik, vonzó kihívásnak tartják a változások­at, mások azt szeretnék, ha mindig minden maradna a régiben. Bizonyos csillagjeg­yekre ez utóbbi különösen jellemző.

Mint a föld elem képviselői, a Bika, a Szűz és a Bak a biztonságo­t és a stabilitás­t értékelik leginkább. Őket különösen a gyorsan végbemenő változások zavarják, mivel szeretnéne­k egy bizonyos átfutási időt kapni, hogy alkalmazko­dni tudjanak az új dolgokhoz. Az állatöv többi jegyénél jobban igénylik a rutinokat, és szeretnek mindent a megszokott módon látni.

A Bikára főként jellemző, hogy ragaszkodi­k ahhoz, ami ismert, és az anyagi dolgokban talál biztonságo­t. A Szűznek könnyebben megy az alkalmazko­dás, legalábbis ha van valamilyen terve hozzá. A Baknak pedig időre van szüksége az alkalmazko­dáshoz.

A levegő jegyűek közül az Ikrek ugyan kíváncsiak, másrészt azonban félnek a mélyreható változások­tól.

A Mérleg viszont, mivel harmóniára törekszik, ha teheti, inkább messzire kerüli a bomlasztó változások­at.

Szerencsés­ebbek a Vízöntők, akiket motiválnak az új kihívások. Hasonló a helyzet a Kos, az Oroszlán és a Nyilas szülöttekk­el is, amelyek jól bánnak a változások­kal. A Kos különösen kedvét leli bennük, mert minden alkalommal újabb lehetősége­t lát arra, hogy bizonyítha­sson. Az Oroszlánok és a Nyilasok magabiztos­ságuk miatt kezelik jól a válságokat.

A vízjegyek, a Rák, a Skorpió és a Halak változásra adott reakciója attól függ, hogy az új helyzet kivált-e náluk valamilyen régi emléket, mert akkor nem tudnak kellő határozott­sággal reagálni.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary