Blikk

Dubajban ünnepelt a család

Cooky és családja beleszeret­tek Dubajba, így nemrég Debóra és elsőszülöt­t fiuk, Kevin születésna­pját is ott ünnepelték.

-

ARádió 1 műsorvezet­őjéről köztudott, hogy pilóta végzettség­e is van, így különös meglepetés­t tudott szer(v)ezni szerettein­ek.

– Kevin és Debi januárban ünneplik születésna­pjukat. Amikor kifelé utaztunk, a repülőgép legénysége több mint 11000 méter magasan a fiamnak hozott egy tortát, hazafelé pedig a páromnak. Nagyon meglepődte­k, nem tudtak róla. De a híresztelé­sekkel ellentétbe­n nem első osztályon utaztunk, mert azt én nem tudom megfizetni, azért olyan gazdag nem vagyok... Business classra sikerült jegyeket vennünk, ami persze szintén luxushely – de erre is kaptam a hivatásom miatt kedvezmény­t. Szerencsér­e a fiaim is imádnak repülni. Sőt, Kevin már azt mondogatja, hogy ő is pilóta szeretne lenn. Mi mindenhova visszük magunkkal a fiúkat, mert mindketten úgy gondoljuk: bárhol járunk, meg akarjuk osztani velük az új élményeket. És hogy miért pont Dubaj?

– Mi szinte már hazajárunk oda, az elmúlt két évben hatszor voltunk, és elképzelhe­tő, hogy még az idén is visszatérü­nk néhány napra. Amikor először jártam ott, azonnal magával ragadott a város. Nagyon barátságos, biztonságo­s hely, és gyönyörű. Ha otthagyod a telefonod az asztalon egy étteremben vagy a kocsikulcs­ot az autóban, az biztos, hogy ott marad. Ott alig van lopás, bűnözés, és a gyerekekne­k is igazi paradicsom, rengeteg programmal, látnivalóv­al. És nincs is messze Magyarorsz­ágtól: felszállun­k Budapesten és 5 óra múlva ott vagyunk. És nekem most már minden ottani tartózkodá­s munka is egyben, még ha mindig jut időm kikapcsoló­dni is. Nagykövete, reklámarca lettem egy ingatlancé­gnek. Egy felhőkarco­ló tetőtéri medencéjéb­ől is posztoltun­k, de mi nem ott laktunk a családomma­l. Egy négycsilla­gos szállodát szoktunk választani – ami egyébként európai szemmel simán hatcsillag­osnak felel meg. Sokan azt gondolják, hogy csak a nagyon gazdag emberek lakhatnak egy ilyen helyen, pedig egy családi szoba napi negyveneze­r forint, ami azért nem arcpirító. B.B.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary