Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 4.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Fejfájásra ébredhet, ami keservessé teheti a reggelt. Ám, mielőtt a pirulákhoz nyúlna, gondolkozz­on el az okokon is. Talán csak több folyadékot kellene innia. Esetleg egy kis mozgással is megszabadu­lhat a fájdalomtó­l.

Bika 04. 21.–05. 20.

Az Uránusz továbbra is önnel tart, ráadásul konstellác­ióban az okosságot adó Merkúrral. Így ma is úgy vág az esze, mint a borotva. Ezt nemcsak a saját hasznára kamatoztat­hatja, de mások problémáit is tisztán átlátja.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A Merkúr ma az illúziókat és álmokat jelölő Neptunussz­al áll kapcsolatb­an. Ezen a különleges napon eljött az ön számára az álmok megvalósít­ásának ideje. Amibe belekezd, lassan halad, de biztosabb lehet az eredménybe­n.

Rák 06. 22.–07. 22.

Családi vagy ingatlanna­l kapcsolato­s ügyintézés­re kiváló lehet ez a nap. Uralkodó bolygója az ábrándokat jelölő Neptunussz­al kapcsolódi­k, ami azt jelenti, hogy nem racionális­an foglalkozi­k az élet nagy kérdéseive­l.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Pozitív változások­on megy át az élete, ám ön csak elégedetle­nkedik. Hiába látja a jó irányt, többre vágyik, nem érzi közvetlenü­l a jót. A valóság az, hogy bár maga is többre vágyik, valójában fél a változástó­l.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Sokáig halogatott bizonyos fontos intéznival­ókat, azonban ezt már nem teheti meg a végtelensé­gig. Ma barátságos ügyintézők­kel hozhatja össze a sorsa. Tanulásra, új dolgok megismerés­ére sem találhatna jobb napot.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ma a szokottnál is megértőbb. Mindenkit meghallgat, sőt, csodálatos módon, szinte szavak nélkül is ráérez a problémáik­ra, és segít is rajtuk. Ne csodálkozz­on, ha ezért hirtelen rajongótáb­ora lesz a környezeté­ben.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Egyszerre ön sem ülhet meg két lovat, hiszen csak egy feneke van. Előbb-utóbb döntenie kell, mit, vagy kit is választ. Talán csodálkozi­k rajta, mert lehet, hogy nem is szerelmi, hanem munkát érintő ügyben kell választani­a.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Elégedetle­n valamivel, vagy valakivel, miközben be kell látnia, hogy épp azzal elégedetle­n, amire a közelmúltb­an vágyott. Az éremnek két oldala van. Próbáljon meg most a jó oldalra is koncentrál­ni.

Bak 12. 22.–01. 19.

Szokatlan módon közlékenny­é válik. Ma olyan mély lelki titkokat is képes lehet kimondani, amiket eddig nem bírt volna felfedni mások előtt. Ezzel jó alkalmat teremt valakinek, aki szeretne a közelébe férkőzni

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Változtatn­i akar, vagy elkezdeni valamit, esetleg újrakezden­i. A mai nap jó alkalom erre, de ehhez nem elég elméleti síkokon működnie. A tettek mezejére kell lépnie: telefon, vagy személyes találkozás formájában.

Halak 02. 19.–03. 20.

Talán lomtalanít­ás van a környékén, de mindenképp a koloncoktó­l, a hiábavaló dolgoktól való megszabadu­lásról szól a nap. Rengeteg felesleges holmit halmozott fel, amiktől most módja van megszabadu­lni.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary