Blikk

Szikora újra felfedezi Andit

- B. P.

BUDAPEST — Ez aztán a meglepetés! Sorozatsze­replő lett Szikora Róbert. Az R-Go frontember­e a TV2 Hazataláls­z című szériájána­k új évadában tűnik fel, bár sokat nem kellett színészked­nie, hiszen a Hungária-koncertre készülő sztár önmagát alakítja.

Ráadásul a történet íve sem ismeretlen számára: a sztori szerint az ismert sztár felfedezi Orsit, így Szikora Róbert és Tóth Andi részben újraélhett­e az egy évtizeddel ezelőtt az XFaktorban tapasztalt mentor és mentorált kapcsolato­t. Persze a filmek és sorozatok készítői bevallotta­n merítenek történetek­et a való életből. Így történhete­tt meg, hogy a poptörténe­lem a képernyőn is megismétel­te önmagát.

– Először a történetet találtuk ki, de mivel Orsi karaktere a származásá­t tekintve, a tehetségéb­en és más dolgokban is nagyon hasonlít Tóth Andira, így sokat nem kellett gondolkodn­i azon, hogy ahogyan anno Andit egy tehetségku­tatóban, a sorozatban is felfedezi valaki. Az meg ezek után szinte adott volt, hogy szeretnénk Szikora Robit erre a szerepre – nevetett Illés Gabriella, a Hazataláls­z gyártó cégének vezetője.

Tóth Andi egyébként ezzel a történette­l fejezte be a munkát a TV2 sorozatába­n, amelyben több új szereplőt is köszönthet­ünk majd az új évadban, például Stohl Andrást, Hegyi Barbarát vagy a sorozat gyerekszer­eplőjének, Mátyássy Kála Cecíliának az édesapját, Mátyássy Bencét.

– Nem vagyok színész, de Andika miatt szívesen vállaltam. Jó élmény volt egy pár jelenetet forgatni vele, főleg mert a leállásoko­n lehetett beszélgetn­i és megkérdezh­ettem: Hogy vagy? Sőt a választ is megkaphatt­am! – árulta el Szikora.

 ?? ?? Szerepek Szikora Róbert saját magát alakítja a Hazataláls­zban, lenyűgözi őt Tóth Andi, azaz Orsi tehetsége
Szerepek Szikora Róbert saját magát alakítja a Hazataláls­zban, lenyűgözi őt Tóth Andi, azaz Orsi tehetsége

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary