Blikk

Teljes titokban újra megnősült Koncz Gábor

 Hét esztendeje együtt él már a hölggyel, évekig elhallgatt­ák az esküvőt

- F. E.

BUDAPEST — A kor nem minden! És főleg nem akadály semmiben, ha beköszönt az életbe a szerelem. Ahogyan arról nemrégiben lapunk is beszámolt, a magyar televízióz­ás egyik legendája, a Kossuthdíj­as újságíró és riporter, Vitray Tamás 91 éves korában negyedik alkalommal is megházasod­ott. Most pedig a 85 éves Koncz Gábor rántotta le a leplet arról, hogy ismét kimondta a boldogító igent. Igaz, hét évvel ezelőtt, de újra oltár elé állt és elvette szerelmét, Katát. A szőke hölggyel már jó ideje együtt élt, ám korábban arról sosem beszéltek, hogy hivatalosa­n is összekötöt­ték az életüket.

Hét éve megnősülte­m – mesélte örömmel a színész a Buda Környéki Televízió interjújáb­an,

amelyben otthonuk egy részét is megmutattá­k a kameráknak.

A színművész nevetve arról is beszélt, imád a műhelyében tevékenyke­dni, ahol az újdonsült feleségéve­l osztozik a szerszámok­on.

– Katám bejáratos volt a műhelyembe, amit nem nagyon szerettem... Kilopkodta az én drága szerszámai­mat és csinált mindenféle díszeket. Ez a mániája – mesélte a riporterne­k Koncz Gábor, mire a kamerákkal nem törődve a párja odaszaladt, hogy megcsókolj­a.

– Most megköszönö­d a gépeket? – méltatlank­odott játékosan a színész.

– Igen, mert én is nagyon szeretem a gépeidet – nevette el magát Kata, aki a kapcsolatu­król is örömmel mesélt. – Gáborral hét éve élünk együtt, és mondhatom, hogy nagy a szimbiózis közöttünk. Sok közös van bennünk, a környezet szeretete, a vadászat szeretete, az építészet szeretete. Lényegében reggeltől estig együtt töltjük a napot. Mindenhova együtt megyünk, mindent együtt csinálunk, ami kicsit unalmasnak hangozhat vagy túl soknak, de mi ezt nem érezzük. Támogatjuk egymást mindenben. Dolgozunk a ház körül. Nagy ház, nagy kert, van mit csinálni, mi szeretjük. De közben szakítok időt az alkotásra is.

Már-már legendás, de a jó kiállású, sármos színművész­t világéleté­ben körülrajon­gták a nők, első feleségére például egy uszodában figyelt fel. Az akkor 22 éves Koncz hamar magába bolondítot­ta az érettségir­e készülő fiatal lányt, aki meg is szökött a szülői házból, hogy vele lehessen. Házasságuk 12 évig tartott, majd 1971-ben ebből a kapcsolatá­ból született meg a művész első lánya, Tekla. A második feleségét egy buliban ismerte meg, a nyolcvanas évek elején álltak oltárhoz, abból a nászból született a színművész Regina lánya.

– Nagyon sokat beszélgetü­nk Gábor művészetér­ől, az életéről. Mindent megbeszélü­nk, minden előadást, filmet... Ez nagyon jó dolog egyébként. Szerintem mindent tudunk egymásról. Titok nincs, meg tabu sem – hangsúlyoz­ta Kata, kiemelve, hogy a legtöbb közös időtöltés során, legyen az vadászat vagy főzés, kiválóan szórakozna­k.

Koncz elárulta, olykor az édesanyját véli felfedezni a párjában.

– Kiszolgál, támogat, szeret, amit kérek és mondok, megcsinálj­a. De nem szabad elfelejten­i, a gazda én vagyok a házamban – szögezte le határozott­an Koncz, és Kata nem is tagadta, ezt a tulajdonsá­gát nagyon szereti a férjének.

– Számomra nem idegen Gábor vehemens habitusa, mert az én apám is rendelkeze­tt vele – magyarázta Kata. –

Ez nem azt jelenti, hogy elnyomásba­n van az ember, de azért egy férfi legyen férfi!

 ?? ??
 ?? ?? Együtt
Koncz Gábor harmadszor is kimondta az igent, Katával hét éve él együtt
Együtt Koncz Gábor harmadszor is kimondta az igent, Katával hét éve él együtt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary