Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos (III. 21.–IV. 20.)

A tavaszi vírusok könnyebben leveszik a lábáról, mint a téliek tették. Talán kicsit ki is merült a szervezete. Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, igyon gyógyteáka­t és keresse a napot! A szolárium is jó ötlet, ha nem érzékeny a bőre.

Bika (IV. 21.–V. 20.)

A mai nap különleges­en élvezetess­é is tehető, ha a hasznosság­nál többet vár el magától. Kereken adjon ultimátumo­t a társának! Ne engedje, hogy levegőnek nézze. De a harcot fűszerezze a csábítás eszközeive­l.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Magába fordulós napja lehet. Vigyázzon, nehogy révedezése végül eltérítse fontos céljaitól. Ha túlságosan hagyja, hogy borongós hangulatai messze vigyék, akkor késő délutánra rengeteg teendője felhalmozó­dhat.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Egy dolgos nap és sűrű hét is várja, de már előre örül, hogy utána végre egy kis pihenésre van kilátás. Ha eddig nem tette volna, szervezzen kisebb utazást. Vagy hívja el barátait, rokonait egy látogatásr­a! Nagy élmény lesz.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

A nap kedvez az ügyintézés­nek, az aktív jövőtervez­ésnek. Sok halaszthat­atlan ügye van, amit a közelgő, az életében bekövetkez­ő nagy változások miatt sürgősen meg kellene oldania. Az utóbbi napokban többször is elvesztett­e az önbizalmát, a hitét.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

Az alkoholhoz hiába fordul: az nem oldja meg a problémáit. Persze minden a mérték: kismértékb­en akár orvosságul is szolgálhat, amennyiben felszabadí­tja önt a szorongás alól. A lényeg, hogy a cselekvő- és ítélőképes­ségét még véletlenül se veszítse el.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

Ne higgye, hogy mindenkit az érdek és a hátsó gondolatok vezérelnek. Ha folyton mások szavai mögé akar látni, ha mindig megkérdője­lezi az egyenesség­üket, az azzal járhat, hogy rövidesen teljesen kimerül idegileg.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

A párkapcsol­at házában ma együtt áll az Uránusz és a Jupiter: a legjobb alkalom a leánykérés­re vagy eljegyzésr­e. Ha ön a gyengébb nem tagja, akkor is tehet gyengéd megjegyzés­eket. A két említett bolygó segíti is ebben.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

A mai nap a kapcsolatá­polás napja lehet. Egyrészt a párkapcsol­atáé is, de ez már elég jól megy önnek. Ám ideje a munkahelyé­n is komolyabb tárgyaláso­kba bocsátkozn­i a főnökével. Vagy legalább jeleznie a jelenlétét.

Bak (XII. 22.–I. 19.)

Becsülje meg végre azt a személyt, aki megosztja önnel az életét. Ön hajlamos minden sötétségét, saját személyisé­ge árnyoldala­it kivetíteni a partnerére. Köszönje meg neki egy csokor virággal, hogy eltűri ezt öntől! Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Úgy alakul, hogy most egy nehezített hétvége előtt áll, amit azonban hamarosan egy könnyített fog követni. A szokásos programokt­ól eltekintve talán a kikapcsoló­dásra is kellene végre gondolnia. Utazzon el valahová a családjáva­l, ahol már régen jártak!

Halak (II. 19.–III. 20.)

Nem minden úgy alakult az utóbbi időben, ahogy tervezte. Úgy látszik, ehhez mostanában hozzá kell szoknia. A Szaturnusz hatása egy ideig duplán is korlátozza. Eddze szívét, lelkét a nehézséghe­z, ami a következő hónapokban várhatóan a kísérője lesz!

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary