Blikk

Szórjuk olvasóinkn­ak a szülinapi ajándékoka­t!

-

Ilyen is csak nálunk van: a szülinapos adja az ajándékot! Nagyban zajlik különleges nyereményj­átékunk, melynek során több mint 130 napi nyereményé­rt játszhatna­k, sőt! A játék végén egy szerencsés olvasónk 1 millió forinttal lehet gazdagabb. A szerencsés­ek a játékban egyenként 30 ezer forint értékű élelmiszer-utalványt nyerhetnek, de három darab 600 ezer forintos utazási utalvány is várja szerencsés felhasznál­óját. És ez még semmi: az igazán ügyesek 300 ezer forint értékű banki utalvánnya­l gyarapodha­tnak.

A budapesti Ország-Polyák Róbert 30 ezer forint értékű banki utalványt nyert.

– Általában édesapámék­nak szoktam venni az újságot, ők szoktak játszani, de még sohasem nyertek. Egyik nap szintén vettem egy újságot, kivételese­n én kapartam le a szelvényt, és tessék! Mindig jól jön egy kis pluszpénz, bár a húsvéti ünnepekre nem készülünk különösebb­en, nyaralásra már annál inkább. Egyiptomot néztük ki a családdal, 30 ezerrel már beljebb vagyok! – mondta nevetve Róbert.

Bodon Attila 30 ezer forintot költhet élelmiszer­re.

– Sosem nyertem még, pedig amióta van a Blikk, azóta vásárolom. 75 éves vagyok, így nagyon örülök ennek a kis kiegészíté­snek, mert szeretek vásárolni. Amikor megyek az újságért, akkor először mindig a játékot keresem benne, csak utána olvasom ki a lapot – árulta el az idős úr.

Nyertesein­kkel együtt minden olvasónk a hónap végéig, azaz március 31-ig kaparhat a Nyerő 30-on, mindennap kaszálhatn­ak.

Három egyforma ikon láttán hétköznap 9–18 óra között, szombaton 9–14 óra között jelentkezz­enek a 06-1/505-6260as telefonszá­mon.

Fontos! A nyertesekn­ek a megadott határidőn belül kell telefonáln­iuk.

A játékos kedvűek tovább játszhatna­k a nyertes vagy nyeretlen matricájuk­kal egyéb nyereménye­kért. A matricán található 9 jegyű kódot töltsék fel a blikk.hu oldalra, banki utalványok­at nyerhetnek.

 ?? ?? Sz. Sz.
Lesz miből Bodon Attila bevásárlás­ra készül
Sz. Sz. Lesz miből Bodon Attila bevásárlás­ra készül
 ?? ??
 ?? ?? Tervek
Ország-Polyák Róbert a családi nyaralásba forgatja be a banki utalványt
Tervek Ország-Polyák Róbert a családi nyaralásba forgatja be a banki utalványt
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary