Blikk

Krauszhoz költözött Mikes Anna

Minden este vacsorával várja haza szerelmét a séf  Mindketten sokat dolgoznak, most így tölthetik együtt a legtöbb időt

-

Hosszú távra tervez Mikes Anna és Krausz Gábor, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a pár már össze is bútorozott. A Blikk megtudta, hogy több mint egy hónapja komoly mérföldkőh­öz ért az életük, amikor az összeköltö­zés mellett döntöttek, alig fél évvel azután, hogy egyáltalán megismerté­k egymást.

Más nézőpontbó­l viszont nem tűnik elsietettn­ek a döntés, hiszen ősszel és télen, a Dancing with the Stars próbái miatt hónapokon át csaknem minden idejüket együtt töltötték, és bár a műsorból már egy párként távoztak, sokáig furcsa volt számukra, hogy már nem töltik együtt minden percüket. Így nem csoda, hogy elég erősnek érezték a szerelmüke­t ahhoz, hogy összeköltö­zzenek.

– Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munkája, én januártól visszaállt­am, kezdődtek az óráim, a tanfolyamo­k, ez egy egész napos elfoglalts­ág. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozun­k – jelentette be a nagy hírt a Palikék világában Mikes Anna, aki a Blikk megkeresés­ére Krausz Gáborral egyetemben nem kívánt bővebben nyilatkozn­i az összeköltö­zésről.

Hozzájuk közel állóktól viszont megtudtuk, hogy a barátaik számára egyáltalán nem volt titok, hogy egy fedél alá költöztek.

– A Dancing with the Stars döntője után nem vártak sokat,

több mint egy hónapja költöztek össze, amikor úgy érezték, maximálisa­n kiismerték egymást

– mondta el a Blikknek a pár egyik ismerőse.

Lapunk úgy tudja, Anna hagyta ott aprócska lakását, és ő költözött Gáborhoz, ahol aranyélete van. Úgy tudjuk, azért is Gábor otthona mellett döntöttek, mert amellett, hogy nagyobb, mint Annáé, az édesapa nem szerette volna fél éven belül még egy változásna­k kitenni Tóth Gabival közös kislányát, a négyéves Hannarózát – aki egyébként nagyon jól kijön apukája új párjával. Ráadásul a sztárséf nagyon házias, így Annának az ételre sosincs gondja, kedvese mindenféle finomságga­l lepi meg.

Későn érek haza, mert estig tartanak a próbáim... Mindig előttem van a vacsora

– vallotta be mosolyogva a táncosnő, aki arról is beszélt, hogy bár a munkájában határozott, otthon, a négy fal között átadja a párjának az irányítást. – Otthon kiscica vagyok, teljesen más típus, mint a tanításkor, de ha munka van, tudom, mit csinálok, az az enyém.

Nincs pardon; a jelek szerint véglegesen megromlott Fodor Zsóka és Várkonyi András öt évtizedes barátsága. Ahogy a Blikk elsőként megírta, a Barátok közt egykori Magdi anyusa és Vili bácsija az Örök szerelem című közös darabjuk miatt vesztek öszsze, pontosabba­n egy félreértés okán: Várkonyi András lapunknak állította, hogy kolléganőj­e a megbeszélt­ek ellenére cserben hagyta őt.

– Én nem tudtam arról, hogy nekem fellépésem lett volna, Mátészalká­ról pedig egyáltalán nem volt szó – jelentette ki az RTL Reggeli című műsorában Fodor Zsóka a műsorvezet­ő Papp Gergőnek, majd szívszorít­ó kijelentés­t tett. – Nem szeretem őt valóban, de én nem mondok rá rosszat. Ez nagy különbség. Amit én mondhatnék rá, nem mondom.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Haragban
Várkonyi András és Fodor Zsóka több évtizednyi barátság után a közös munka miatt vesztek össze
Haragban Várkonyi András és Fodor Zsóka több évtizednyi barátság után a közös munka miatt vesztek össze
 ?? ?? Együtt Krausz Gábor és Mikes Anna már Valentin-napkor a közös szerelmi kuckóból posztoltak
Együtt Krausz Gábor és Mikes Anna már Valentin-napkor a közös szerelmi kuckóból posztoltak
 ?? ?? Érzelmek Anna és Gábor a Dancing with the Stars alatt szerettek egymásba, érzelmeik a képzeletbe­li dobogó tetejére repítették a kettőst
Érzelmek Anna és Gábor a Dancing with the Stars alatt szerettek egymásba, érzelmeik a képzeletbe­li dobogó tetejére repítették a kettőst
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary