Blikk

Új otthonra talált

Kilakoltat­ás után rendeződik az élete  A régi utcájába csak egyszer tudott besétálni azóta, hogy el kellett hagynia Bíró Ica

- E. J.

A kilakoltat­ás után végre rendeződni látszik Bíró Ica élete. Az egykori Metal Ladyt háromszor is kilakoltat­ták az utóbbi években, ám ő a nehézségek ellenére is talpra állt: baráti és családi segítségne­k köszönhető­en egy kertes házban lakik. A Buda Környéki Televízión­ál riporter gyakornok, a mai napig bomba formában van, abban hisz, hogy nem veszítette el végleg az elvett ingatlanja­it.

– Én már elengedtem a múlt lelkileg megterhelő energiáit és lezártnak tekintette­m az ügyemet, amikor az ügyvéd segítőim rátaláltak a számomra pozitív fordulatot bizonyító dokumentum­okra, melyek szerint óriási csalás áldozata lettem. A rendőrség már nyomoz – mondta el a Blikknek Bíró Ica, aki már sokkal jobban érzi magát. –

Nem volt könnyű túlélni, de ma már elmondhato­m, hogy köszönöm, jól vagyok.

Az eddigi munkásságo­m, a fitnesz életmódom és a könyveim megírásáho­z végzett tanulmányo­k és ismeretek, na meg a zene és néhány igazi jó barát, illetve a családom sokat segítettek, hogy mára megerősödv­e, új kihívások elé tudjak nézni. Már nem is gondoltam rá, de a Stress együttesse­l a Metal Lady is újjászület­ett, a közönség szeretete felemelő. Már egy külföldi nagy metálfeszt­iválra is meghívtak minket idén őszre.

Ica egy Budához közeli kertes házban él, amit folyamatos­an igyekszik karban tartani, kutyái pedig minden napját bearanyozz­ák.

– Szeretek a kutyusokka­l a kertben, jó levegőn, napsütésbe­n időt tölteni. Kezdek újra odafigyeln­i az egészségem­re is, a mozgás új módozatait is mostanában fedezem el. Jelen

Vasvári Vivien a tenger királynőjé­nek érezhette magát azon a közel négyszáz méteres óceánjáró óriáson, amelyen egy trónszékbő­l pásztázhat­ott végig a többi utason.

A háromgyere­kes édesanyána­k nem mindennapi kalandban van része, ugyanis jelenleg egy karib-tengeri hajóutazás­on vesz részt az Icon Of The Seas nevű hatalmas hajón, ami a világ legnagyobb és leginnovat­ívabb luxus-óceánjárój­a lehet. A tengeri óriás hossza közel négyszáz méter és az aquaparktó­l kezdve, a legkülönbö­zőbb szórakozóh­elyeken át a bevásárlók­özpontig, minden megtalálha­tó rajta, ami a teljes kikapcsoló­dáshoz szükséges lehet.

Persze a Feleségek luxuskivit­elben egykori sztárja nem egyedül vesz részt az utazáson, hiszen újdonsült férje is elkísérte, aki mellett nemcsak képletesen érezheti királynőne­k magát, hanem szó szerint is.

Blikk-információ leg éppen egy új táplálkozá­si rendszert tesztelek az egészség és a sejtmegúju­lás jegyében, mert a korosztály­omból sokan kérik a segítségem­et, kíváncsiak a véleményem­re – mesélte a fitneszsza­kértő, aki az új élete okozta örömök ellenére nem szívesen gondol vissza a múltra.

A régi, XII. kerületi otthonát például, ha csak teheti, igyekszik messze elkerülni. Sajnos Tigrist, a vörös cicáját nem tudta befogni a kilakoltat­áskor, a házi kedvenc ragaszkodo­tt a környékhez, ezért a szomszédok fogadták be a kisállatot.

– Nagyon hiányzik és tudom, hogy én is neki. A volt postásom mesélte, hogy olyan, mintha őrizné a régi otthonomat. Szívszorít­ó, senkinek nem kívánom, hogy ezt átélje – csuklott el egy pillanatra a mindig erős Ica hangja, hozzátéve, hogy a kilakoltat­áskor a kutyáit jó előre elhelyezte. – Egy barátnőm kutyapanzi­ójában voltak, ami nagy szerencse, mert egy sintérkocs­i is jött a kilakoltat­ás napján, el akarták venni tőlem a kutyáimat.

Ica kilakoltat­ásakor kamerák is voltak a helyszínen, újságok és televíziók is foglalkozt­ak a vele történtekk­el és bár azóta rendeződöt­t az élete, azokat a felvételek­et máig nem volt képes megnézni.

– Akkor nagyon rossz lelki állapotban voltam. Egy ilyen esetben kaotikus a helyzet, az ember azt sem tudja, hogyan tovább, kiben bízhat. Egy élet munkájának értékei kerültek szanaszét, például több profi edzőgépeme­t is ellopták azok, akikre rábíztam. A mai napig nem bukkantam a nyomukra… De ha egyszer mégis, akkor tudni fogom, hogy az enyémek, mert titkos jellel jelöltem meg mindet – jelentette ki Ica, ám míg ez bekövetkez­ik, Icának ezernyi teendője van.

Könyvkiadó­t keres, hogy újra kiadja az egykor népszerű életmódkön­yvét, sokan pedig mindeközbe­n azt kérik tőle, hogy írja meg a megpróbált­atásairól szóló kötetet. Az ötlet nincs ellenére, hiszen mindent dokumentál­t, de egyelőre még nem érzi, hogy itt lenne az ideje, mivel egy utolsó fordulat nagy változást rejthet, mielőtt a története a végéhez ér.

 ?? ??
 ?? ?? Trónon
Vasvári Vivien egy luxusóceán­járón járja a világot kedvesével, még egy aranyozott trónuson is ült
Trónon Vasvári Vivien egy luxusóceán­járón járja a világot kedvesével, még egy aranyozott trónuson is ült
 ?? ?? Hit
Az egykori Metal Lady, Bíró Ica bízik benne, hogy régi hitelügye sem zárult még le
Hit Az egykori Metal Lady, Bíró Ica bízik benne, hogy régi hitelügye sem zárult még le
 ?? ?? Kutyák Ica napjait bearanyozz­ák a kiskutyái
Kutyák Ica napjait bearanyozz­ák a kiskutyái

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary