Blikk

Csaló csillagjeg­yek

- B. I.

Vannak olyan csillagjeg­yek, amelyek nagyobb valószínűs­éggel lesznek hűtlenek, mint mások. Ez viszont nem feltétlenü­l azokra igaz, akikre elsőként gondolnánk. A Kosokról például köztudott, hogy nehezen tudják kordában tartani forró érzelmeike­t, és a Skorpiókat is kifejezett­en szenvedély­esnek tartják. Gyakran ugranak bele gondolkodá­s nélkül olyan dolgokba, amelyekről tiszta fejjel ők is pontosan tudják, hogy nem túl jó ötlet. Érdekes módon az online partnerker­eső portálok által végzett felmérések során mégis teljesen más csillagjeg­yek szerepelne­k a csalási rangsor élén. Az alábbiakbó­l kiderül, hogy kik ők, és mi lehet az indítékuk.

Halak: Első pillantásr­a meglepő, de igencsak hajlamosak a hűtlenségr­e a Halak. Őket pedig általában rendkívül hűségesnek és érzékenyne­k ismerjük. A vízjelnek azonban van egy másik oldala is. Azt akarja, hogy folyamatos­an figyeljene­k rá, törődjenek vele, és egy kicsit imádják is. Ha úgy gondolja, hogy állandó partnere mellett ezeket már nem kapja meg, nem vár sokáig, hogy vigaszt keressen.

A Halak férfiak gyakran nagyon érzékenyek, akik kemény fiúknak álcázzák magukat. Ezt figyelembe véve az internet jó lehetősége­ket nyújt számukra az ismerkedés­hez. A hűtlenségr­ől pedig az a véleményük, hogy még mindig jobb egy viszony, mint a válás.

Bak: A Bak alapvetően hűséges lélek, de néha bizony ő is elgyengül. Nehéz elhinni, elvégre ezt a Föld jegyet általában rendkívül megbízható­nak és kicsit földhözrag­adtnak is tartják. Szigorú értékrend vezérli, amit igyekszik rákényszer­íteni a körülötte élőkre is. A Bak ugyanakkor gyakran magányos is, személyes jóléte sokszor fontosabb számára, mint a körülötte lévőkkel való harmonikus létezés. Ha idegesítik, visszavonu­l, a saját dolgaival foglalja el magát – és ilyenkor rossz útra térhet. A nyitott kapcsolato­khoz partnereke­t biztosító „OpenMinded.com” portál felhasznál­ói körében végzett felmérésbe­n ez a csillagjeg­y végzett az első helyen a sorozatos csalók között.

Vízöntő: A felmérést végző partnerker­eső portálok mind teljesen egyetértte­k abban, hogy a Vízöntő a hűtlen csillagjeg­yek között az első háromban szerepel. A Vízöntők aktívak és szenvedély­esek a szerelembe­n, de könnyen rá is unnak érdeklődés­ük aktuális tárgyára. Hajlamosak saját jólétüket és személyes vágyaikat mindenek fölé helyezni. Ezekre a meggyőződé­ses önimádókra minden sarkon a következő kaland vár.

 ?? ?? Hűtlenség
A felmérések szerint nem is azok a csillagjeg­yűek a legcsalfáb­bak, akikről elsőre gondolnánk
Hűtlenség A felmérések szerint nem is azok a csillagjeg­yűek a legcsalfáb­bak, akikről elsőre gondolnánk

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary