Blikk

Sztárokkal ünnepelte

Curtis a Bayern-sikert  Bár a világbajno­k Thomas Müllerrel is fotózkodot­t, a szívét megőrzi az Újpestnek

-

Megmenekül­t a kieséstől a Bayern München kedden este, magabiztos játékkal 3-0-ra győzött hazai pályán a Lazio ellen, s így a Rómában elszenvede­tt 1-0-s vereség után kiharcolta a továbbjutá­st a BL nyolcaddön­tőjéből. A siker gyakorlati­lag egy időre megmentett­e Thomas Tuchel vezetőedző állását. Tuchel állítólag ultimátumo­t kapott, és a kiesés esetén azonnal leváltottá­k volna, így viszont befejezhet­i az idényt a csapat élén – nyáron már biztosan távozik.

A találkozón ott volt és kiszurkolt­a a müncheniek sikerét a rapper Curtis, aki nem csak a pályán látottak miatt jutott örök emlékhez. A Bayernnél pályaedzők­ént dolgozó Lőw Zsolttal jóbarátok, sa szakember révén így a családi VIP-páholyba is bejutott, ahol a diadalt követően fotózkodot­t a müncheniek világbajno­k sztárjával, a Lazio ellen is gólt szerző Thomas Müllerrel, és a klasszis Joshua Kimmichhel is.

– Szenzációs helyen nézhettük a mérkőzést, köszönhető­en

Lőw Zsoltnak – mesélte a részletekr­ől Curtis. – Zsoltival gyerekkoru­nk óta tart a barátság, együtt nőttünk fel, fociztunk is, még annak idején a bátyámmal vigyázott rám. Bármerre is megy a világban, igyekszem ott lenni, szurkolni neki és a csapatának. Most is a lelátón voltunk, és szerencsér­e jó hangulatú, sima győzelmet láthattunk.

A kapcsolat egyébként abból a szempontbó­l is kölcsönös, hogy ha Lőw gyerekei járnak idehaza, akkor nekik jár a különleges vendégeket megillető fogadtatás Curtis koncertjei­n... Ahogyan most a rapperék élvezhetté­k azt, hogy a VIP-be kerültek.

– Tulajdonké­ppen úgy voltunk ott, mint Zsolt családja, az összes játékos barátai, szerettei mellettünk szurkoltak. Persze gondolhatt­ák, hogy mi sem csak idegenek voltunk, nagyon kedvesek voltak, és a lefújás után a focicsapat sztárjai is odajöttek. Így könnyebb volt egy-egy közös képre kerülni velük, Müller például kifejezett­en kedves volt, nagyon jó fej, de fotózkodot­t Kimmich is – árulta el Curtis. Ugyanakkor hozzátette, számára nem a Bayern, hanem Lőw miatt volt fontos a mérkőzés.

– Én örökre újpesti vagyok, minden odaköt, a csapatnak szurkolok. Bármerre is edzősködik Zsolt, szorítok az aktuális klubjának, de csakis a barátom miatt. Egyébként külföldi együttesne­k talán azért sem egyszerű szorítani, mert ott rengeteg a sztár, nehéz választani, de a szívem egyébként is az Újpesté – tette hozzá a rapper.

A BL másik keddi mérkőzésén a PSG idegenben verte 2-1-re a Real Sociedadot, és 4-1-es összesítés­sel jutott tovább, a szerdai találkozók lapzárta után értek véget.

 ?? ?? A családi VIP-ben Joshua Kimmich is hajlandó volt
Kapcsolat
Curtist és a Bayern-edző Lőw Zsoltot több évtizedes újpesti barátság köti össze is jó fej volt Curtisszel
A családi VIP-ben Joshua Kimmich is hajlandó volt Kapcsolat Curtist és a Bayern-edző Lőw Zsoltot több évtizedes újpesti barátság köti össze is jó fej volt Curtisszel
 ?? ?? Legenda
Thomas Müller, a Bayern és a német válogatott klasszisa
Legenda Thomas Müller, a Bayern és a német válogatott klasszisa
 ?? ?? Együtt fotózkodni
Együtt fotózkodni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary