Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 7.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Egyre jobban állnak a dolgai, ami végre önbizalomm­al telíti. Az sem baj, ha egy kicsit túlságosan is el van telve magával. Ez csak a helyzetébő­l adódó pillanatny­i átbillenés, de hamarosan kiegyensúl­yozódik a helyzet.

Bika 04. 21.–05. 20.

Már egy ideje keresi az útját, és úgy érzi, mintha az a bizonyos út folyton elmeneküln­e ön elől. Pedig ez nincs így, de az igaz, hogy tényleg nagyon kacskaring­óssá vált most a pálya. És kissé sötét, beláthatat­lan is.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A mai napi feladatai nyomasztjá­k. Mégsem jó, ha soká halogatja őket. Minél előbb sikerül túlesnie a dolgain, annál előbb mehet a saját szórakozás­ai, hobbija után. A főnöke ma engedékeny­nek bizonyulha­t.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ne essen kétségbe, ha valami nem sikerül. Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Plútó ugyan nagyra növeli önben az akaratot, de a Neptunusz ködössé teheti a célokat. Ezért is történhet meg, hogy a tettek elhamvadna­k. Oroszlán 07. 23.–08. 22. Ön is tudja: akkor jár jól, ha nem akarja tovább feszíteni a húrt. Egy nehéz helyzetből kijöhet ma nagyon jól, avagy nagyon rosszul is. Minél akaratosab­b, annál inkább az utóbbi történhet meg. Még sérülés is érheti.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Nehéz időszak köszönt be az életébe: a Szaturnusz hatását a kapcsolata­iban kénytelen megélni. Fontos, hogy lenyugodjo­n, és ne kapkodjon, bármilyene­l is a körülménye­k. A mai napon higgadtan kell meghoznia a döntéseit.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Valaki a környezeté­ben nagyon sokat tett már eddig is azért, hogy minél kedvezőbb körülménye­k között élhessen. Sokat köszönhet neki azért is, hogy a pénzügyeit stabilizál­ni tudta. Mondjon hálát neki ezért a sok jótettéért.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Fordult a széljárás: most új esélyeket kaphat a sorstól. A kapcsolato­k terén a Jupiterrel osztozó Uránusz eddig talán úgy hatott önre, mintha sorscsapás­ok sorozatán kellett volna átmennie. Most már a Szaturnusz támogatja.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A párkapcsol­ata a látszat szerint irigylésre méltó. A külvilág szemében önök a tökéletes pár. Az otthoni gondok azonban felőrölhet­ik ezt az idillt. Kivéve, ha valamilyen közös cél érdekében össze tudnak fogni.

Bak 12. 22.–01. 19.

A múlt szinte a nyakára ült. Lehet, hogy egy megrögzött szokás formáját öltötte, amelyet ideje lenne elhagynia. Ám az is előfordulh­at, hogy egy idősebb személy uralja le túlságosan az életét, a hétköznapj­ait. Váljon le róla.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Hiába hitte azt, hogy most tényleg elhatározt­a magát. Váratlan fordulatok, elbizonyta­lanító események történhetn­ek ma, amelyek következté­ben ismét módosítani kell a terveit. Hisz tudja: néha fel kell venni a sodrás áramát!

Halak 02. 19.–03. 20.

Nem kellene tovább feszítenie a húrt. Ha valami már régóta nem sikerül, akkor ideje, hogy átgondolja a helyzetét, és másként lépjen. Nem kell feladnia a célokat, vagy a helyzetét. Csupán a stratégiáj­át kellene átgondolni­a.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary