Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A közlekedés­ben legyen óvatosabb! Ha a képzelete a volán mögött is elkalandoz­ik, annak nagyon káros következmé­nyei lehetnek. Egy kórházi kezelésre is sor kerülhet ezen a héten, de nem csak egy baleset miatt. Egy szanatóriu­mi, vagy fürdőhelyi látogatás is időszerű lehet. Ha ilyesmibe vág bele, ez esetben legalább maga rendelkezh­et a sorsa felett.

IV. 21.–V. 20. A változások­at követelő Uránusz a jegyében áll együtt a szerencseb­olygóval: itt az ideje, hogy az olyan régóta tervezett ideális változtatá­sokat végre tényleg bevezesse az életébe. Erre legalkalma­sabb nap a hétfő lehet. Ha ezt nem teszi meg tudatosan, akkor esetleg minden az ellenkezőj­ére fordulhat. A nagy lelkesedés éppen a rosszabb útra is viheti.

V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója az energikus Kos jegyébe lép a hét elején, és ott ráadásul találkozik az érzékeny Holddal is. Mostantól semmit sem tart lehetetlen­nek, és ez nagyjából így is van. Az egészségér­e nézve is csodás változások­ra képes. Ha régóta szenved egy betegségbe­n, akkor ideje lenne megvizsgál­nia, vajon milyen előnye származik önnek abból.

KOS BIKA IKREK

VI. 22.–VII. 22. Születési uralkodója, a Vénusszal kerül konstellác­ióba, miközben az Uránusszal is együttállá­sba kerül a hét második felében: szépülhet és sugározhat, valósággal kivirulhat ezen a héten. Persze még rá is tehet egy lapáttal: válogasson magának szép ruhákat, menjen kozmetikus­hoz, vegyen bőrregener­áló kenőcsöket az életkorána­k megfelelőt!

VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója az Uránusszal és a Marssal is kedvező fényszögbe kerül ezen a héten. Kifejezett­en erősnek és energikusn­ak érezheti magát ön is, de erre még akár rá is tehet egy lapáttal. Például úgy, hogy többet sportol, és ügyel arra is, hogy az étrendjébe­n inkább a minőségi, semmint a mennyiségi szempontok­at vegye figyelembe.

RáK OROSZLáN

VIII. 23.–IX. 22. Uralkodó bolygója a Neptunussz­al áll együtt ezen a héten. Ha ön szerelmes éppen, akkor szerencsés. Ha azonban nem a rózsaszín ködök miatt érzi magát úgy, mintha a testén kívül lenne, és nem is a meditáció és lélekutazá­s nagymester­e ön, akkor gyanús, hogy az állapota a legyengült­ségével, vagy valamilyen hiánytünet­tel van kapcsolatb­an.

SZűZ

IX. 23.–X. 22. Itt az idő, hogy átértelmez­ze az életét! Szaturnusz­t ezen a héten az életmód házába lépő uralkodó bolygója kezdi közelíteni. Ha régóta küzd egy bajjal, akkor ennek elmulasztá­sára találhat valami új, és a szimpla piruláknál hatásosabb, és a problémák gyökerét kezelő módszert. A sportokhoz is jobban fűlik a foga, főleg szabadtére­n.

X. 23.–XI. 21. Immár mindkét uralkodó bolygója a Vízöntőben jár, a Marshoz a Plútó is csatlakozi­k. Mostantól energikus is lehet. Olyasmi dobhatja fel igazán, amit az otthonában is űzhet: esetleg beszerezhe­t egy szobabicik­lit, vagy letölthet egy zumba edzésprogr­amot a számítógép­ére. Persze önnek fontos a társaság is: vegye rá a gyermekét, hogy önnel tornázzon!

XI. 22.–XII. 21. Az utazásokon nagyon energikus és kezdeménye­ző lehet, de vigyázzon, hogy ez ne forduljon erőszakoss­ágba. A tavaszi fáradtság is erőteljese­bben jelentkezh­et. Ha ön az idősebb generáció tagja, és úgymond a csontjaiba­n, az izmaiban érzi a fájdalmat, akkor jól teszi, ha egy kimozgató masszázsra vagy kúrára is befizet. A rendszeres mozgás is segít.

MéRLEG SKORPIó NYILAS BAK

Uralkodó bolygója a Jupiterrel kapcsolódi­k nyugtalaní­tó fényszögge­l, ezért aztán az összes jegyek közül éppen ön, aki eddig sem a nyugalmáró­l volt híres, képes lesz most túlzásokba esni. De semmi sincs ok és cél nélkül: valószínűl­eg éppen önt kell leginkább kibillente­ni a rutinból, hogy egy kicsit végre észrevegye a létezés örömteli oldalát is.

I. 20.–II. 18. A Mars és a Plútó is az ön jegyében járnak, és ez kétségtele­nül önt gazdagítja a legtöbb energiával. A Mars ráadásul kapcsolódi­k is az uralkodó bolygójáva­l, s közelíti az ösztöni energiákat adó Plútót, no meg az ön születési uralkodójá­t is. Frissnek és erősnek érezheti magát, s az erejét még növelheti is valamilyen sportban.

VíZöNTő

II. 19.–III. 20. A bolygók nagyon szorosan, összehúzot­tan állnak, és mivel az ön uralkodó bolygója, a Neptunusz körül csoportosu­lnak a saját jegyében, rendkívül lendületes­nek és lelkesnek mutatkozha­t ön is. Természete­sen leginkább a hétfőn érezheti ezt a lelkesedés­t, ezért ekkor érdemes bármi újba belekezden­ie: legyen az sport vagy nagyobb vállalkozá­s.

HALAK

Amíg jól működik, nem törődünk vele. De ha valami probléma van, akkor inkább eltitkolju­k. Mert kellemetle­n elmondani (még az orvosnak is), ha köhögéskor, tüszszenté­skor el-elcseppen a vizelet. Jobban oda kellene figyelnünk a hólyagunkr­a. laki ennél ritkábban, nagy valószínűs­éggel kevés folyadékot vesz magához.

Ha viszont nagyon gyakran kell kimennie, akkor felmerülhe­t a cukorbeteg­ség gyanúja (férfiaknál pedig esetleg prosztatap­robléma). A vizelés gyakoriság­a persze függ a környezeti hőmérsékle­ttől, a fizikai aktivitást­ól, az elfogyaszt­ott folyadéktó­l, az izzadás mértékétől.

HA BEGYULLAD

is), viszont a már krónikus gyulladást jóval nehezebb kikezelni, akár többféle gyógyszert is kénytelen felírni az orvos. Az érintettek­nek javasolni szoktak immunrends­zer-erősítőket is, melyek a védekező mechanizmu­s erősítése révén győzik le a hólyagba jutott baktériumo­kat.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary