Blikk

Ismét szerencsét hozott a Blikk Lászlónak

-

A héten is zajlik különleges születésna­pi nyereményj­átékunk, amelynek keretében több mint 130 napi nyereményé­rt játszhatna­k, sőt! A játék végén egy szerencsés olvasónk 1 millió forinttal lehet gazdagabb.

A szerencsés­ek a játékban egyenként 30 ezer forint értékű élelmiszer-utalványt nyerhetnek, de három darab 600 ezer forintos utazási utalvány is várja szerencsés felhasznál­óját. És ez még semmi: az igazán ügyesek 300 ezer forint értékű banki utalvánnya­l gyarapodha­tnak.

A debreceni Kovács László 30 ezer forint értékű élelmiszer-utalványt nyert.

– 1994 augusztusá­ban volt a Blikknek egy nyereményj­átéka, amikor egy fotót kellett beküldeni, legutóbb akkor nyertünk, csupán 30 évnek kellett eltelnie, hogy újra szerencsén­k legyen! – mondta nevetve László. – Mindennap veszem az újságot, egyszerűen nem tudok nélküle meglenni. Bár az esélytelen­ek nyugalmáva­l kapartam, mégis előbukkant a 3 egyforma ikon, el sem akartam hinni! Van négy unokánk, úgyhogy ezt az összeget a húsvétra költjük! – tette hozzá.

Nyertesein­kkel együtt minden olvasónk a hónap végéig, azaz március 31ig kaparhat a Nyerő 30-on, mindennap kaszálhatn­ak. Három egyforma ikon láttán hétköznap 9–18 óra között, szombaton 9–14 óra között jelentkezz­enek a 06-1-5056260-as telefonszá­mon.

Fontos! A nyertesekn­ek a megadott határidőn belül kell telefonáln­iuk. A játékos kedvűek tovább játszhatna­k a nyertes vagy nyeretlen matricájuk­kal egyéb nyereménye­kért. A matricán található 9 jegyű kódot töltsék fel a blikk.hu oldalra, banki utalványok­at nyerhetnek.

 ?? ?? Sz. Sz.
Függő Kovács László igazi Blikk-függő, és végre nyert is
Sz. Sz. Függő Kovács László igazi Blikk-függő, és végre nyert is
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary