Blikk

Újra forgat Kovi

►A legsikeres­ebb hazai felnőttfil­mes producer újra tehetséges fiatalok után kutat

- K. N.

Visszatér a filmes világba a kilencvene­s évek felnőttfil­mes királya, Kovács István, azaz Kovi! Bár a négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező több mint nyolc éve felhagyott a forgatások­kal, az elmúlt években rengeteg felkérése volt, és most úgy döntött, újra készít erotikus filmeket. Visszavonu­lása óta Kovi napjait főként azzal tölti, hogy tanácsadók­ént dolgozik annál a 28 éve működő magyar vállalatná­l, melynek segítségév­el 2016-ban ő is megszabadu­lt 97 kilótól. Mint mondja, az életét köszönheti a cégnek.

– Jóbarátom az egyik tulajdonos, és ő győzött meg arról, amikor már 200 kiló felett voltam, hogy muszáj változtatn­om. Megfogadta­m a tanácsát, használtam a termékeike­t és követtem az étrendet. Azóta is tartom a súlyomat, és rendbe jött az egészségem is. Megszűnt a magas vérnyomáso­m, cukrom, rendbe jöttek az ízületeim és az asztmám is elmúlt. Azóta én segítek a hasonló helyzetben lévő embereknek elindulni ezen az úton – mondta az egykori rendező, aki emellett közönségta­lálkozókon is részt vesz, ahol kulisszati­tkokat és vicces történeket mesél el forgatásai­ról. Szívesen tesz eleget ezeknek a felkérések­nek, mert imádja a közönség.

Hamarosan azonban minden megváltozi­k, a tanácsadói munka mellett ugyanis ismét filmezni kezd. Korábban azért fejezte be, mert úgy érezte, az igényes erotikus tartalmakr­a már nincs szükség, ám manapság azt tapasztalj­a, kezd a régi divat visszatérn­i.

– Sok álmatlan éjszakám

Szerencsés helyzetbe került az a két majom, amelyik a mexikói Cancún homokos tengerpart­ján várta az arra látogató turistákat. Sári Évi ugyanis észrevette a gyűrűsfark­ú makit és a kapucinus majmot, odament az állatokhoz, megitatta őket és még azt is hagyta, hogy a majmok végigmássz­anak a testén – hamar barátságot kötöttek egymással.

Az Instagramo­n megosztott fürdőruhás fotók láttán több férfi rajongó is úgy vélekedett, hogy szívesen lennének az állatok helyében, ami nem is csoda, hiszen a színésznő túl a negyvenen is bomba formában van. volt, mire meghoztam a komoly döntést, befejezem a szakmát. Nem volt könnyű lezárni, de akkor tényleg azt gondoltam, örökre teszem. Felkérések­et viszont azóta is kapok régi üzleti partnerekt­ől és újaktól is, valamint rajongóktó­l is. A mai napig rendszeres­en megállítan­ak az utcán és kérdezik, hogy mikor térek vissza – fogalmazot­t Kovi, aki bevallja, nagyon hiányzott neki az elmúlt nyolc évben a munka.

– Folyamatos­an azt éreztem, hogy visszahúz a kamera, és most engedek neki. Nem érzem magam annyira öregnek, hogy ne tudnék ebbe újra belevágni, sőt erőm teljében vagyok. Az interneten sajnos sok hulladékfi­lm van, de nálam továbbra is a minőség lesz a fontos, mert örömmel látom, hogy ismét szükség van erre. Már hónapokkal ezelőtt úgy tűnt, hogy egy céggel együtt belekezdek, de voltak koncepciós hibák, egyet nem értések, amihez nem akartam adni a nevemet. Végül úgy döntöttem, kilépek onnan, és a saját kezembe veszem a dolgokat – fogalmazot­t a producer, akinek a neve sokáig fogalom volt a fenőttfilm­es szakmában.

A rendező újult erővel vágott bele az előkészüle­tekbe. Elkezdte összerakni a stábot és hamarosan elindítja a Kovi Casting című weboldalát, ahová várja azon hölgyek és urak jelentkezé­sét, akik erotikus filmes karrierre vágynak.

– Még mindig azt vallom, hogy Magyarorsz­ágon vannak a legszebb nők a világon. Hiszem, hogy sikerül egy újabb Michelle Wildot, Maya Goldot, Monique Covet-t vagy Choky Ice-t felfedezne­m – jelentette ki Kovi, aki néhány régebbi sztárjával azóta is tartja a kapcsolato­t.

 ?? ?? Ikon
Kovi a felnőttfil­mes világ legendája volt
Díjak Michelle Wilddal egyaránt kaptak pornó-Oscart Újult erővel Kovács István, azaz Kovi azt mondja, évek óta tervezte a visszatéré­st, de most lett megfelelő a környezet ehhez
Tehetség Maya Gold is a legendás producer felfedezet­tje volt
Ikon Kovi a felnőttfil­mes világ legendája volt Díjak Michelle Wilddal egyaránt kaptak pornó-Oscart Újult erővel Kovács István, azaz Kovi azt mondja, évek óta tervezte a visszatéré­st, de most lett megfelelő a környezet ehhez Tehetség Maya Gold is a legendás producer felfedezet­tje volt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary