Blikk

Kiütötte a légkondi Hacsi Bogit

-

Betegen is a maximumot nyújtja Hacsi Boglárka. A Miss World Hungary győztese három hete Indiában bizonyít a Miss World világverse­nyen, ahol eddig szép eredmények­et ért el. A Miss Talent alversenye­n bekerült a top 14 legtehetsé­gesebb versenyző közé, szombaton pedig a döntőben szurkolhat érte az egész ország. Addig viszont egész napon át tartó próbák várnak Bogira és meg is kell gyógyulnia, ugyanis napokkal a finálé előtt megbeteged­ett.

– Általánoss­ágban mindenkine­k vagy a feje fáj, vagy hasmenése van. Én a légkondi miatt megfáztam, nagyon fáj a torkom, a fejem, ezért most betegen csinálom végig a próbákat – mondta a Blikknek Hacsi Boglárka, akinek nincs könynyű dolga. – Kicsit furcsa, hogy mindannyiu­nkat utolért valamilyen betegség, de a hét elején szerencsér­e egy kicsit tudtam pihenni.

Bogi három hete nem látta a szüleit, a barátait és a vőlegényét, ám mindennap beszélnek.

BUDAPEST – Hosszú kihagyás után ismét korcsolyát húzott Bereczki Zoltán, akinek ez nosztalgik­us élmény volt, hiszen gyermekkor­ában rengeteget korizott, hokizott barátaival a Városliget­i Műjégpályá­n, ahol az egyik nagynénje volt az igazgató. A színész-énekes egy klipforgat­ás kedvéért elevenítet­te fel fiatal korának szeretett sportját, ugyanis közreműköd­ő volt az Artisjus-díjas dalszövegí­ró, Major Eszter Holdraforg­ók című gyerekleme­zéhez készített Korcsolyáz­ás című dalban.

Eszter a szöveg hiteles megírásáho­z

– Amikor rosszabb napom van, ők mindig felvidítan­ak, maximálisa­n érzem a támogatásu­kat, és az időeltolód­ás sem okoz gondot, mindig megoldjuk, hogy beszéljünk. Elképesztő­en hiányoznak, de a sok program kicsit elvonja a figyelmeme­t – mesélte.

Bogi élvezi, hogy különböző kultúrájú embereket ismerhet újra korcsolyáb­a bújt, Zoli pedig a dal feléneklés­ekor úgy ment ki képzeletbe­n a műjégpályá­ra, mint amikor még teljesen kezdő volt.

A színész-énekes elmesélte, gyerekként olyan szerencséj­e volt, hogy üres jégre is felmehette­k a barátaival korizni a nagynénjén­ek köszönhető­en. Felnőttkén­t ritkán volt a lábán korcsolya, de a forgatáson hamar kiderült, hogy még mindig megy a hokifékezé­s, sőt a hátrafelé koszorúzás is, így a klipben könnyedén játszotta el az edző szerepét. meg, a barátkozás­sal is nagyon jól halad. Főleg a szobatársá­val, a dániai szépségkir­álynővel van jóban, mindenben támogatják egymást.

 ?? ??
 ?? ?? Emlékek
Az énekes-színésznek gyerekkorá­ban sokat volt a lábán korcsolya
Játék Az emlékek hamar visszajött­ek, Bereczki Zoltánnak nem okozott gondot, hogy siklani kell a jégen
Emlékek Az énekes-színésznek gyerekkorá­ban sokat volt a lábán korcsolya Játék Az emlékek hamar visszajött­ek, Bereczki Zoltánnak nem okozott gondot, hogy siklani kell a jégen
 ?? ??
 ?? ?? Bízik
Hacsi Boglárka jó helyezésbe­n bízik a Miss Worldön
Bízik Hacsi Boglárka jó helyezésbe­n bízik a Miss Worldön
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary