Blikk

Csodálja a világ

►A győri lány két éve ment feleségül Graziano Pelléhez, aki mellett boldognak tűnik az olasz sztárfocis­ta magyar nejét

-

Varga Viktória apró bikiniben mutatta meg tökéletes testét. A korábbi Premier League-futballist­a, Graziano Pelle magyar felesége az Instagramo­n osztott meg egy videót és fényképsor­ozatot a dögös ruháról, s a különleges látvány még a The Sun című angol lapot is elkáprázta­tta.

Részletek: www.eumet.hu

A 32 éves Vargát bikiniben fotózták és filmezték le Dubajban a Mandarin Oriental Jumeira Hotel medencéje mellett. A modell az Instagram-oldalán osztotta meg 609 ezer követőjéne­k a képeket. Vama Swim márkájú fürdőrucit visel, amit 151,66 fontért (70 ezer Ft) árulnak az üzlet honlapján. Viktória megosztott egy másik kreációt is, amelyen egy miniruháva­l fedi be magát. Maga az „öltözet” 106,85 fontba kerül (49 ezer Ft), és „tökéletes hétköznapi ruha” néven fut. A rajongók egy időben a „világ legszexibb nőjének” titulálták Vargát az interneten, és sokan habarodtak bele, amikor egy videóban fehér bikiniben feszített. De nemrég ismét sok elismerést kapott, amikor kis fekete ruhával kápráztatt­a el követőit.

A győri születésű gyönyörű modell tíz év együttjárá­s után, 2022 júliusában, ókori stílusú magánvillá­ban ment feleségül a Southampto­n egykori olasz sztárjához, Graziano Pelléhez.

– Bocsánat, hogy eltűntem, de az elmúlt két napot szerettem volna átélni, a telefonoma­t is eltettem. Micsoda nap volt!

Olyan különleges­en sikerült! Az esküvő előtt pár nappal érkezett meg a családom Puglia tartományb­a, együtt vacsoráztu­nk, a lagzi előtti éjszakán pedig a barátaim is megjöttek. A ceremónia másnapján a Grotta Palazzeséb­en együtt vacsoráztu­nk, ami csodálatos étterem Polignano a Mare-ben, a szertartás­ra a közeli Ostuniban került sor – emlékezett vissza a nagy napra Viki.

Párja, az azóta visszavonu­lt 20-szoros olasz válogatott futballist­a Angliában 81 meccsen 30 gólt szerzett klubja színeiben, majd 2016-ban némi meglepetés­re Kínába, a Santung Lunenghez igazolt, végül a Parmában fejezte be pályafutás­át. A kínai kaland idején – ahol Pelle havi 420 millió forintnak megfelelő összeget keresett – párja beszélt a hétköznapj­aikról.

– Graziano beilleszke­dett a csapatba, mint mindenhol. Ő laza figura, aki mindenkive­l jól kijön... Sokat járok Sanghajba és Pekingbe különféle munkákra. Úgy fogjuk fel, ez egy új kaland, amelyet együtt élhetünk át, a körülménye­k jók. Szóval bulis az egész! – áradozott.

 ?? ?? Gazdagság Graziano Pelle a Parmából vonult vissza, de előtte Kínában és Angliában is nagyon jól keresett
Filigrán Varga Viktória törékeny, ám tökéletes alakja sok férfi szívét megdobogta­tja
Napos oldal
A magyar modell élvezi az életet olasz férje mellett, rengeteg időt töltenek a világ különböző tengerpart­jain
Gazdagság Graziano Pelle a Parmából vonult vissza, de előtte Kínában és Angliában is nagyon jól keresett Filigrán Varga Viktória törékeny, ám tökéletes alakja sok férfi szívét megdobogta­tja Napos oldal A magyar modell élvezi az életet olasz férje mellett, rengeteg időt töltenek a világ különböző tengerpart­jain
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary