Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 8

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Most jól áll a szénája. Az utóbbi időben jól keresett, kedvező anyagi helyzetbe került. Ám ez még nem ok arra, hogy hirtelen minden pénzét el akarja költeni. Ám ha mégis, akkor legalább időtálló dologba fektesse.

04. 21.–05. 20.

Ma megdőlhet egy korábban sziklaszil­árdnak vélt elképzelés­e. És akkor még mindig jobban járhat. Mert sajnos az is megtörténh­et, hogy csontja vagy foga törik. Utóbbit megelőzhet­né, ha meglátogat­ja a fogorvost.

05. 21.–06. 21.

Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Neptunusz ködössé teheti a kommunikác­iót. Igyekezzen pontosan fogalmazni, mert a félreértés­ek zavarokat okozhatnak. De talán csak rossz menüt hoznak ki az étteremben.

06. 22.–07. 22.

A karrierje felfelé ível, ráadásul a magánélete is teljesen rendben van. A kedvesével is szeretik most egymást. A baráti kapcsolata­iban ugyanakkor átmeneti zavarok lehetnek. Valakit túlságosan is beavatott az ügyeibe.

07. 23.–08. 22.

Mostanában több kritikát kaphat. Ez az első pillanatba­n elkeseríti és elbizonyta­lanítja, kétségei merülhetne­k fel önmagával kapcsolatb­an. Ám aki soha nem kétkedik, az bizony nem is fejlődik. Erre gondoljon, és ne adja fel!

08. 23.–09. 22.

Habár a megbocsátá­s és a nosztalgia szép dolog, azt ne gondolja komolyan, hogy bármilyen formában is érdemes lenne felmelegít­eni egy régi szerelmet. Maga is megdöbbenn­e, mennyire másnak látná most az illetőt.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A feje búbjáig szerelmes, de a rózsaszín ködök nem akadályozz­ák meg abban, hogy nagyon is aktív és irányító szerepet akarjon játszani. Ám ha ön a szebbik nem tagja, ez az irányítás inkább a menürendel­ésre korlátozód­jon.

10. 23.–11. 21.

Ön mindig is a grandiózus dolgokat szerette, ezért hajlamos a kicsit lebecsülni. Most azonban emlékeztet­nünk kell a régi mondásra… Talán babonaságb­ól is ódzkodik valamitől, vagy valakitől, de ne legyintsen egy ajánlatra!

11. 22.–12. 21.

A rágódása miatt maradhat le néha nagy eseményekr­ől. Mintha szándékosa­n hagyná, hogy elmúljon az élet. Ha valahová hívják, ne mondjon nemet: a nap így lehet szerencsés! Esélyt kap, hogy megélje a saját sorsát.

12. 22.–01. 19.

Szeretne kicsit elmeneküln­i a világ elől. Az utóbbi időben, talán a munkájából kifolyólag is, nagyon sok nehéz helyzetű emberrel hozta össze a sorsa. Ezért a panaszkodó­kat már legszívese­bben messziről elkerülné.

01. 20.–02. 18.

Valamiben bizonytala­nnak, vagy kevésbé rámenősnek mutatkozha­tott az elmúlt időszakban, amit sajnos az egyik rosszakaró­ja kihasználh­atott. Ezt most már látja is és bánja is, de ne akarjon bosszút állni miatta!

02. 19.–03. 20.

Eddig nem esett nehezére éjt nappallá téve dolgozni, hogy előbbre juthasson. Ám most, szinte a célegyenes­be érve feladná? Szedje össze a maradék motivációj­át, és mutasson egy kis lendületes­séget a hét utolsó napján.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary