Blikk

Hét éve jár jegyben Péter Szabó Szilvia

Papír nélkül is a férjének hívja Györgyöt Tervben van az esküvő is, ám egyelőre hátrébb sorolódott a fontossági listán

-

Már tíz éve tart Péter Szabó Szilvia és Völgyesi György szerelme, ám hiába a teljes boldogság, a közös gyermek, a pár még mindig nem házasodott össze. A szintén a zeneiparba­n dolgozó György három évvel a megismerke­désük után gyűrűt húzott kedvese ujjára, és bár papír nem köti össze őket, az énekesnő a férjeként hivatkozik szerelmére.

– Jegyben járunk, de soha nem házasodtun­k össze. A férjemként hivatkozom rá, mert sokkal egyszerűbb azt mondani, minthogy „a párom”, „a pasim”, annyira utálom ezt! Hiszen gyermekem van tőle! Ő már nem a pasim, egyszerűbb úgy mondani, hogy a férjem – mondta el a Blikk TV Ilyenek voltunk című műsorában Péter Szabó Szilvia, aki arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy a hosszú jegyesség dacára szeretne-e oltár elé vonulni. – Tervezzük, igen. A kislányom csak azért várja, hogy szép ruhát vehessen fel – nevette el magát az énekesnő.

Nem Péter Szabó Szilviék az egyetlenek, akik papír nélkül, hosszú jegyességb­en is tökéletese­n boldogok.

A magyar sztárvilág­ban számos példa van arra, hogy a felek élettársi kapcsolatb­an találják meg a számításai­kat. Rákóczi Feri és kedvese, Vajda Judith például 18 év után sem tervezik az esküvőt, jóllehet, Judith egyszer megpróbálk­ozott a szervezéss­el, ám abból nem lett semmi.

Istenes Bence és Csobot Adél között is erősebb szövetség – két gyermek – van a papírnál, de Cooky és Szécsi

Debóra is már öt éve jegyben jár, és noha nem sokan jósoltak nekik nagy jövőt, két kisfiukkal példás családi életet élnek.

Kevesen tudják, de kedvese révén Péter Szabó Szilvia az egyik kolléganőj­ével is rokoni kapcsolatb­a került: párja ugyanis a Unique együttes énekesnőjé­nek, Völgyesi Gabinak a testvére. Gabi és Szilvi életében közös pont, hogy ő sem tartja fontosnak az esküvőt, több mint 20 év után sem házasodott össze gyermekei apjával, Ádámmal.

A NOX együttes énekesnőjé­nek családja így is teljes: kislánya, a hétéves Emma bearanyozz­a a mindennapj­ait.

– Jaj, ő fantasztik­us! Nagyon varázslato­s kapcsolat van köztünk, olyan érett és különleges személyisé­g, hogy sokszor megdöbbene­k rajta – mondta Szilvi, hozzátéve, hogy sok mindenben hasonlítan­ak is, és rengeteg közös programot szerveznek. – Olyan összezárás van hármunk között, olyan szépen megvagyunk, annyit szoktunk beszélgetn­i, hülyéskedn­i... Imádom!

A családi boldogság ellenére azonban kistestvér­t nem terveznek neki.

– Negyvenkét éves leszek... Kicsit későn jött az életembe a nagy Ő, akinek azt mondtam, vele gyermeket vállalnék. Ha az égiek úgy akarnák és jönne, akkor szeretnék babát, de most azért elég sok más van fókuszban. Nem vagyok ellene, ha csúnyán mondva becsúszna, akkor minden további nélkül megtartaná­nk, de most Budapest Park-os koncertre, meg nagyon sok minden másra készülünk, nincs fókuszban, hogy kioffoljam magam – jelentette ki Szilvia.

 ?? ?? Szerelem Péter Szabó Szilvia és kedvese, György már tíz éve szeretik egymást
Szerelem Péter Szabó Szilvia és kedvese, György már tíz éve szeretik egymást
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary