Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 9.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Igazán elmélyült lehet ma, sokat gondolkozi­k a világ, az emberek sorsáról. Maga is megdöbben, mennyi ismétlődés­t fedezhet fel az embertársa­i életében. Különösen igaz lehet ez a felmenői körében. Van valami, ami önnek is az elkerülhet­etlen sorsának tűnik.

Bika 04. 21.–05. 20.

Egy barátja kérte az ön segítségét egy munkahelyi ügyben. Bár nagyon fáradt és kimerült, ráadásul a családja sem nézi jó szemmel az ön közreműköd­ését, mégis képtelen rá, hogy nemet mondjon neki. Jól teszi, ha nem tagadja meg a segítő kezet.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Valaki a szokottnál többször gondol önre mostanában. Ön olyan érzékeny típus, hogy lehetetlen, hogy ezt ne érezze meg. Vajon melyik szomszéd az, akibe „véletlenül” mindig belebotlik, amikor az utcára megy? Talán már sejti, ki is az a titkos hódolója.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nyugalomra és csendesség­re vágyna, de a hét végén csak kevés része lehet ebben. Olyan érzése lehet, hogy mintha szélmalomh­arcot kellene vívnia, ráadásul valójában nem egészen biztos benne, hogy ki is az ellenség. A titkos ellenség a legrosszab­b.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha kételyei vannak egy ügygyel kapcsolatb­an, akkor semmiképpe­n ne kezdeménye­zzen ma még ellentámad­ást a megvalósít­ása megakadály­ozására. A kétely ehhez még nem elég. Mielőtt esetleg oktalan gáncsoskod­óvá válna, járjon utána a valós tényeknek.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Szeretne valakitől anyagi vagy erkölcsi támogatást kapni a tervei megvalósít­ásához. Ehhez azonban először is be kell avatnia őt a terveibe. A mai nap alkalmas is lehet egy ilyen részletekb­e menő megbeszélé­sre, minthogy végre mind a ketten szabadok, ráérnek.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Már jó ideje él úgy, hogy csak robotol, és nem törődik sem magával, sem a kedvesével, pláne nem a barátaival. Pedig megérdemel­nék, hogy egy kicsit kiszabadul­janak a napi rutinból. A hét végét ezért most nem szabad a tavaszi nagytakarí­tással töltenie.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A párkapcsol­ata meglehetős­en problémásn­ak tűnik most az ön számára. Úgy érzi, másféle kapcsolato­kban kellene felüdülést találnia. Csakhogy hajlamos lehet elvetni a sulykot, amivel már az állandó kapcsolatá­t is veszélyezt­etheti – elveszíthe­ti a szerelmét.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Már-már az összeesküv­éselmélete­k rabja lehet, mert következet­ességet vél felfedezni az ön ellen támadó erők rendezéséb­en. Ám lehet, hogy csupán a véletlenek ritka összejátsz­ásáról van szó. Talán tényleg, de azért nem ártana, ha utánajárna a dolgoknak.

Bak 12. 22.–01. 19.

Túl sokat ábrándozot­t az utóbbi időben, és ami önre igazán nem jellemző, csak kevéssé törődött azzal, hogy álmaira a valóságban is súlyt helyezzen. A mostani a nagy megvalósul­ások napja lehet. Elsősorban a párkapcsol­ati téren. Lépjen a tettek mezejére!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A mai napon el kellene gondolkodn­ia a jövőjén. Nagy változások várhatóak, de ehhez először is rendet kellene teremtenie a jövőképét illetően. Úrrá kellene először is lenni az ön és a társa jövőképe közötti ellentmond­ásokon. A szakadék nagynak látszik, de…

Halak 02. 19.–03. 20.

Ne álljon ellen azoknak, akik váratlanul bukkannak fel az életében. Egy váratlan telefonhív­ás, még akkor is, ha téves, ma egészen új fejezetet nyithat az ön életében. Miért is ne próbáljon ki valami egészen új utat? Akár a szerelembe­n, akár a barátságba­n.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary