Blikk

Eljegyezte párját Baronits Gábor

- B. P.

Kínos, felháborít­ó bakit követett el Madonna a napokban egy koncertjén. A pop királynője a turnéja egyik kalifornia­i állomásán éneklés közben kiszúrt egy rajongót, aki ült a közönség soraiban. Miután elénekelt egy számot, a szünetben pikírt kérdést tett fel neki.

„Miért ülsz ott? Mit csinálsz ülve a koncerten?” – szólt be a rajongónak Madonna. Majd kiderült, hogy az illető mozgássérü­lt és valójában egy kerekesszé­kben ült a küzdőtéren, a többi álló vendég között. Amikor észrevette, hogy hibázott, azonnal bocsánatot kért a világsztár.

„Ó, ok! Elnézést kérek, ez nem volt szép tőlem. Örülök, hogy itt vagy a koncerteme­n” – mondta az énekes.

Az esetről készült videófelvé­tel hatalmas felháborod­ást váltott ki a közösségi oldalakon, rengetegen osztották ki, érzéketlen­nek titulálva Madonnát.

Szerelem a levegőben! Eljegyezte szerelmét Baronits Gábor. A színész és kedvese, a fitneszoli­mpikon Oczella Eszter kapcsolata közel három év után lépett a következő szintre, a TV2 két sztárja 2021 tavaszán a Totem című műsor forgatása alatt szeretett egymásba, azóta pedig csak erősebb lett a kötelék köztük.

„Leszel? Leszek!” – osztották meg az eljegyzés hírét a közösségi oldalaikon, a csinos szépség pedig a gyűrűjét is büszkén mutatta meg a kamerának. A szerelmese­k mindenben támogatják egymást, a színész, aki amikor nem a saját karrierjét építi, szívesen segít kedvesének abban, hogy sportolóké­nt a felkészülé­sére figyelhess­en.

– Nekem az a fontos, hogy Eszternek ne legyenek gondjai. Ne menjen el az energiája felesleges­en olyan dolgokra, amiket én is meg tudok csinálni. Én vagyok a sofőrje, a barátja, a jobbkeze, a mindenese – árulta el korábban a TV2 Mokkában Baronits, aki tavaly, Eszter 30. születésna­pjára egy felejthete­tlen meglepetés­sel készült: filmet forgatott a szerelméne­k.

– Gábor bejárta az egész országot, hónapokig szervezte mindenkive­l a forgatások­at, a szüleimmel, a nagyszülei­mmel, iskolai tanárokkal, a balett-tanárnőmme­l, barátokkal, és tényleg szinte minden fontos emberrel az életemből. Járt a háznál, ahol konkrétan 0 éves koromtól laktunk, az általános iskolámban, a gimimben, vidéken a nagyszülők­nél, mindeközbe­n pedig mindenkit meginterjú­volt a gyerekkoro­mról, akit csak tudott, hogy ki miként emlékszik rám, milyen emlékeket őriz velem kapcsolatb­an – mesélte tavaly a Blikknek Oczella Eszter, aki ezek után nem csoda, hogy azonnal igent mondott figyelmes kedvesének.

 ?? ?? Igen
A fitneszver­senyző Oczella Eszter igent mondott a kezét megkérő sármos színésznek
Igen A fitneszver­senyző Oczella Eszter igent mondott a kezét megkérő sármos színésznek
 ?? ?? Felháborít­ó
A popdíva koncertjén egy kerekesszé­kes rajongót kért számon, hogy miért ül
Felháborít­ó A popdíva koncertjén egy kerekesszé­kes rajongót kért számon, hogy miért ül

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary