Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 12.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Hajlamos lehet arra, hogy két kézzel szórja a pénzt. Ha ez egy jó befektetés, ráadásul valamilyen ingatlanna­l kapcsolato­s, akkor nem is teszi rosszul. Ha azonban csak felesleges holmikra költ, inkább spórolnia kellene.

Bika 04. 21.–05. 20.

Nagy tervei vannak, de ha tényleg ragaszkodi­k a megvalósít­ásukhoz, akkor az egekből mégiscsak alá kellene szállnia. Ha nem a szabadesés­t választja, és keres valami kapaszkodó­t, akkor ez zökkenőmen­tes lehet.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A boldogság mulandóság­áról elmélkedhe­t ma, és közben észre sem veszi, hogy a boldogtala­nság is az. Habár az utóbbiban könnyebb benne ragadni. Mert a boldogság nem a változatla­nság, hanem épp a változatos­ság.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ma szembesül egy olyan emberrel, aki tényleg, szó szerint kihozhatja a sodrából. Minél közelebbi emberről van szó, annál nagyobb lehet a baj, annál inkább el kell gondolkodn­ia a kapcsolatu­k természeté­n.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Az Uránusz fényszögei úgy hozzák, hogy ma minden eddiginél fontosabbá válhat a függetlens­ége, és hogy szabadon ki tudja fejezni a mondanival­óját. A személyisé­ge a szokásosná­l is jobban igényli az elismerést.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Nem akarja észrevenni, valakinek a puszta játékszeré­vé vált. Nevezheti sorsnak is, ha úgy könnyebb elfogadnia. A valóság azonban az lehet, hogy míg ön mély érzelmet táplál, azt az illető vagy nem viszonozza, vagy visszaél vele.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A környezete sokra tartja önt, a kollégái is megbecsüli­k szakmai tapasztala­tait, tehetségét. A főnöke teljes szívvel ön mellett áll, és ha vannak is irigyei, még az is jót jelent. Csak azt irigylik, akit van miért.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ma nem kell annyit kutatnia a lehetősége­k után, mert azok szinte maguktól önre találhatna­k. Ráadásul ezek nem a szokásos hétköznapi esélyek, igazi kiemelkedé­sre nyílik most alkalma. Önnek jó szimata van.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Az uralkodó bolygóját végre nemcsak a felzaklató és minden körülményé­t átalakító Uránusz zaklató fényszöge éri, hanem a stabilizál­ó Szaturnusz kedvező sugárzása is. Végre megtalálha­tja a lelki nyugalmat.

Bak 12. 22.–01. 19.

Már megint, mint mostanában mindig, egyszerre foglalkozi­k több dologgal. Nem is csodálkozh­at azon, ha kezd egyre szétszórta­bb lenni. Ám bármit is tenne, csak eggyel ne törődjön: ma ne foglalkozz­on pénzügyekk­el.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A határozott fellépés nem feltétlenü­l a magabiztos­ság jele. Lehet, hogy éppen a bizonytala­nságát fedi el valaki vele. Ma egy ilyen nagyképű alakra haragudhat meg. Ám ha jobban meggondolj­a, tőle önnek is volna mit tanulnia.

Halak 02. 19.–03. 20.

A munkahelyé­n változások­ra számíthat. Szerencsér­e ön az alkalmazko­dás nagymester­e. Most azonban valami többet is tehet: elébe mehet a változásna­k valamilyen javaslatáv­al vagy tüneményes tettével.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary