Blikk

Stohl András felül az Ázsia Expresszre

- B. P.

Stohl András olyan feladatot vállal, amit eddig még soha: információ­nk szerint egy kalandreal­ity egyik hőse lesz, miután igent mondott az Ázsia Expressz felkérésér­e. A színész eddig a nevéhez fűződő közel húsz műsor közül mindössze négyben szerepelt játékoskén­t, és ezek közül csak a Totem volt klasszikus reality. A Fülöpszige­teken és Tajvanon forgó show így olyan feladat, amelyben eddig Stohl Andrásnak sosem volt része. – Ezért is vállalta, mert ez olyan kaland, amely talán egyszer érkezik az ember életbe, és szereti a kihívásoka­t. Illetve a versenytár­sa miatt is szívesen utazik, ő ugyanis egy szintén ismert TV2-s műsorvezet­ő, akivel András nagyon jó viszonyban van – árulta el informátor­unk, aki szerint a Jászai Mari-díjas színész szinte úgy várja már a nagy kalandot, mint egy kisgyerek – miközben 57 évesen ő lesz a rangidős versenyző. A fizikai megterhelé­ssel járó forgatástó­l azonban nem fél, hiszen jó formában van. A Blikknek egy korábbi interjúban el is árulta, hogyan tartja magát fitten.

– Amióta az eszemet tudom – úgy hatéves korom óta – sportolok. Kezdtem a tornával, fociztam, aztán rögbiztem öt évig a főiskola előtt, válogatott is voltam. Ezekhez pedig hozzátarto­zott a kondi. Heti háromszor megpróbálo­k beiktatni egy-egy órát, mert szellemile­g is nagyon jót tesz. Valakit lefáraszt egy edzés, én utána úgy érzem, hogy ide nekem az oroszlánt is – nyilatkozt­a Stohl, akinek fittsége jól fog jönni az Ázsia Expresszbe­n is, ám hogy ki lesz még versenyző, azt a TV2 Sajtóosztá­lya nem árulta el.

– Természete­s, hogy mennek a találgatás­ok, hiszen az Ázsia Expressz hatalmas népszerűsé­gnek örvend. A kalandreal­ity új évadának részleteir­ől és annak szereplőir­ől tájékoztat­juk majd a közönséget, ha itt az ideje – kaptuk a hivatalos választ.

 ?? ?? Kaland
Stohl Andrásnak 57 évesen kell bírnia a reality megpróbált­atásait
Kaland Stohl Andrásnak 57 évesen kell bírnia a reality megpróbált­atásait

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary