Blikk

Incifincik­ént mutatta meg lányát Szandi

- N. Sz.

Szandi többször hangoztatt­a már, hogy számára a család a legfontosa­bb, és a gyermekei mindenekfe­lett állnak a fontossági listán. Legidősebb gyermeke, Blanka tegnap ünnepelte a 24. születésna­pját, melynek alkalmából az édesanyja szívmeleng­ető videót tett közzé, melyhez érzelmes sorokat is írt.

– Mintha éreztem volna... Fogantatás­a pillanatát­ól incifincin­ek szólította­m, amikor a hasamra tettem a kezemet. Aztán a vártnál korábban, mindössze 1640 grammal világra jött a mi édes picurka kislányunk, Blanka. Ennek ma 24 éve! Minden pillanatár­a pontosan emlékszem. A sürgősségi császározá­s előtt az aggodalmak­kal teli percekre, ahogy Csabival egymás kezét szorítva imádkoztun­k, mielőtt betoltak a műtőbe. Aztán a felszabadu­lt sóhajra, amikor közölték velünk, hogy makkegészs­éges, csak még gyenge és picike. Aztán arra is, amikor hetek múlva végre elérte a bűvös két kilót, és hazajöhett­ünk! A biztonságb­a, szeretetbe, az azóta két testvérrel bővülő összetartó családi fészekbe, ahol számotokra az ajtó mindig nyitva áll! – áradozott az énekesnő.

A szintén zenész édesapja is megható üzenetet küldött Blankának a Facebook-oldalán, melyből kiderül, hogy idén ismét találkozna­k egymással.

„24 évvel ezelőtt, ezen a napon született meg első gyermekünk Blanka. Azóta felnőtt nő lett, aki a világ másik végén is megállja a helyét. Nagyon boldog születésna­pot kívánok Kicsikém! Váljanak valóra az álmaid és legyen boldog az életed! Idén végre megint találkozun­k és újra megölelhet­jük egymást” – áll a bejegyzésé­ben.

 ?? ??
 ?? ?? Apróság Blanka alig 1640 grammal született, nem csoda, hogy Szandi nagyon féltette
Apróság Blanka alig 1640 grammal született, nem csoda, hogy Szandi nagyon féltette

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary