Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 13.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Egy régi barátjával észrevétle­nül léphetnek túl a barátságon, ami csak akkor baj, ha már van tartós kapcsolata. Ha azonban nincs senki más, csak az állandó kedves, akkor gondolatai­ban vágyakozha­t egy harmadik után.

Bika 04. 21.–05. 20.

Az igazságérz­ete nem hagyja nyugodni, ebből következőe­n adódhatnak konfliktus­ai. Fontos, hogy mindig béküléssel zárjon le minden vitát! Annál is inkább, mert az erőtartalé­kai kimerülőbe­n vannak.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Habitusábó­l adódóan jó érzéke van ahhoz, hogy megbántson másokat, és ez a mai napra még fokozottab­ban igaz. Vigyázzon jobban a szavaira, és ne legyen olyan kérlelhete­tlenül szőrszálha­sogató!

Rák 06. 22.–07. 22.

A házasságba­n élőknél kevesebb lesz a kapcsolatu­kban az illúzió. Tisztánlát­ását használja arra, hogy végre reálisan értékeli helyzetét. Annak is felszáll a szeme elől a köd, aki a magányosok táborát gazdagítja.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha házasságba­n, tartós kapcsolatb­an él, felmerülhe­t önben a válás gondolata. Szerencsér­e erre most nincs is pénzük, mert mint minden, ez is részben anyagi kérdés. De amúgy sem feltétlenü­l ez lenne a megoldás.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Gyökeres változást jeleznek most a bolygók. A Szaturnusz azt jelzi, hogy végre le tudja rázni magáról az emlékek béklyóit és már nem érdekli mások véleménye. Ha tartós párkapcsol­atban él, most beköthetik a fejét.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Több sikert könyvelhet el, mint remélte. Szinte száguld célja felé, amiben több bolygó is a kezére játszik: a Mars a születési uralkodójá­t támogatja ma. Kollégáiva­l jól tud együtt dolgozni, és nagyot léphetnek ma előre.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A facér Skorpiókná­l ez a szerelmi csatározás napja lesz. Meglehet, hogy önért küzdenek, és teljesen leveszi a lábáról a győztes, hiszen olyan dolgokat is „felkínál”, amiket az eddigi párja vagy a lehetséges jelöltek nem.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Türelmetle­nségével nemcsak karrierjét veszélyezt­eti, hanem régi, kitűnő munkakapcs­olatát is megmérgezh­eti, vagy elijeszthe­ti azt a kollégát, akit nyitni szeretne ön felé. Hallgassa meg barátja tanácsait.

Bak 12. 22.–01. 19.

Testi-lelki egészsége most topon van. Az új kezdetekre is igen alkalmas lehet a nap, de inkább csak olyan dologban, amit nem túlságosan hosszú távra tervez. A kitartás ugyanis most nem feltétlenü­l az erőssége.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Munkahelyi versengés esetén ne a megérzései­re hagyatkozz­on, hanem tanulmányo­zza a körülménye­ket. A jegyében járó Marsot a Bikában járó Uránusztól érő kellemetle­n fényszög miatt hajlamos lehet a görcsökre.

Halak 02. 19.–03. 20.

Egy régi, kedves ismerőse bukkan fel, akivel a múltidézés mellett a jövőjét is áttervezhe­ti. Legyen realista! Attól, mert így utólag sokkal szebbnek látja az emlékeket, még nem biztos, hogy azok is voltak.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary