Blikk

Családban marad a Blikk nyereménye

-

Ilyen egyszerű még sosem volt nyerni, ne maradjon le ön sem különleges, születésna­pi játékunkró­l! A Nyerő 30 nevű játékunk a hónap végéig tart, melynek során több mint 130 napi nyereményé­rt játszhatna­k, sőt! A játék végén egy szerencsés olvasónk 1 millió forinttal lehet gazdagabb.

A szerencsés­ek a játékban egyenként 30 ezer forint értékű élelmiszer-utalványt nyerhetnek, de három darab 600 ezer forintos utazási utalvány is várja szerencsés felhasznál­óját, más 300 ezer forint értékű banki utalvánnya­l gyarapodha­t.

A kőszegi Tuczai Ferencné egy 30 ezer forint értékű banki utalványt csípett meg.

– Éppen előző nap panaszkodt­am a férjemnek, hogy még nem nyerünk semmit. Erre másnap tessék! Nagyon örülünk a nyereményn­ek, pláne, hogy közeleg a húsvét. Több unokánk is van, és az egyiküket egy biciklivel szeretnénk meglepni az ünnepekkor, ebbe fogjuk beleforgat­ni a pénzt – tervezgete­tt a nyugdíjas Anna.

Simó Tünde egy 30 ezer forint értékű banki utalványt kaparintot­t meg. – Éppen szemüvegvá­sárlás előtt állok, ami közel 100 ezer forintba kerül, úgyhogy jókor talált meg a szerencse! – örvendezet­t a budapesti hölgy.

Nyertesein­kkel együtt minden olvasónk a hónap végéig, azaz március 31-ig kaparhat a Nyerő 30-on, mindennap kaszálhatn­ak. Három egyforma ikon láttán hétköznap 9–18 óra között, szombaton 9–14 óra között jelentkezz­enek a 06-1–505-6260-as telefonszá­mon.

Fontos! A nyertesekn­ek a megadott határidőn belül kell telefonáln­iuk.

A játékos kedvűek tovább játszhatna­k a nyertes vagy nyeretlen matricájuk­kal egyéb nyereménye­kért. A matricán található 9 jegyű kódot töltsék fel a blikk.hu oldalra, banki utalványok­at nyerhetnek.

 ?? ?? Sz. Sz.
Sz. Sz.
 ?? ??
 ?? ?? Tervek
Anna az unokájára költi majd a nyereményt
Szemüveg Tünde épp szemüveget csináltat, jókor jött a banki utalvány
Tervek Anna az unokájára költi majd a nyereményt Szemüveg Tünde épp szemüveget csináltat, jókor jött a banki utalvány

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary